Livrare GRATUITA la comenzile peste 100 lei
Ambalare GRATUITA cadouri in hartie speciala, legate cu funda
Free Exchange nu-ti place, il schimbi gratis!
Idei si sfaturi de la expertul in cadouri

Albume foto

Albume foto elegante si originale care va tine adunate si in siguranta fotografiile; un seif pentru pretioasele amintiri ale oricarui om doreste sa mai priveasca in trecut.

Nu exista produse care sa se potriveasca cu aceasta selectie

Albumul foto - cadou practic si simbolic

Rating: 5 /5 (11 voturi)

Albumul foto nu este doar un cadou practic, ci si simbolic care este o fereastra spre trecut pentru cei nostalgici.

 

Alege albumul potrivit tinand cont de ocazia pentru care o oferi, de pozele pe care le va gazdui. Iti oferim albume foto de nunta sau pentru Valentine’s Day.

Alege cadoul si in functie de destinatar pentru a avea efectul scontat. Albumele foto pentru adulti sunt stilate, in timp ce albumele foto pentru copii au o coperta dedicata varstei.

 

Ofera un album foto celor care iti sunt mai apropiati si care stii ca pastreaza cu grija si drag fotografii prin toate sertarele.

 

Pentru ca bucuria sarbatoritului sa fie si mai mare, poti personaliza albumul foto, prin gravarea unui mesaj sau prin inserarea unei poze cu dedicatie, iar alaturi de albumul foto, poti oferi si o rama foto argintata.

/wwdata/vhosts/www.ilux.ro/www/app/design/frontend/ilux/default/template/page/html/payment.footer.phtml:86:string 'catalog_category_view' (length=21)