Altfel spus... Te iubesc. In Februarie, Cuvintele cadou sunt mesagerul inimii tale
Livrare GRATUITA la comenzile peste 100 lei
Ambalare GRATUITA cadouri in hartie speciala, legate cu funda
Free Exchange nu-ti place, il schimbi gratis!
Idei si sfaturi de la expertul in cadouri

Busole

Busola - un cadou profesional si elegant care functioneaza ca marca a distinctiei. Un cadou deosebit si de firma, busola va fi apreciata pentru pretiozitatea si exactitatea sa.

1 - 4 Cadouri din 4

540,00 lei
inclusiv TVA
In stoc
320,00 lei
inclusiv TVA
Stoc epuizat
370,00 lei
inclusiv TVA
Stoc epuizat
320,00 lei
inclusiv TVA
Stoc epuizat

Busola – un cadou cu multe sensuri

Rating: 4.61 /5 (49 voturi)

Un cadou atat practic, cat si simbolic, busola poate transmite un mesaj special unei persoane care are nevoie de un sfat, cineva care are nevoie sa se reorienteze in viata.

 

Pentru ca mesajul sa fie si mai profund, busola poate fi personalizata. Chiar daca busola se ofera drept cadou de suflet, ea poate fi si un cadou office.

 

Alege busola potrivita tinand cont de design, de functionalitatile ei si de accesorile cu care este dotata.

 

Destinatarul perfect care va aprecia acest cadou la adevarata sa valoare este un barbat cu care ai fie o relatie apropiata, cum ar fi iubitul, sotul, tatal mai ales daca o personalizezi sau pentru un sef, ca o confirmare ierarhica, casi seful este cel care are busola si cunoaste mereu directia.

 

Pentru ca surpriza sa fie si mai mare, poti atasa unei busole niste bilete pentru o destinatie exotica sau o poti oferi impreuna cu accesorii pentru calatorii.

Busola, un cadou dual

Viata este precum o calatorie cu decizii care trebuie luate pe drum unde experientele devin povesti, iar reusitele sunt motiv de bucurie. O busola bijuterie poarta cu sine mesajul ca viata este o aventura, dar si o sansa de a alege o directie. [ » citeste mai departe ]
/wwdata/vhosts/www.ilux.ro/www/app/design/frontend/ilux/default/template/page/html/payment.footer.phtml:86:string 'catalog_category_view' (length=21)