Livrare GRATUITA la comenzile peste 100 lei
Ambalare GRATUITA cadouri in hartie speciala, legate cu funda
Free Exchange nu-ti place, il schimbi gratis!
Idei si sfaturi de la expertul in cadouri

Cutie intors ceasuri cu capac glisant, din piele - Dulwich Designs

Cod produs: LC709150
comenteaza primul
Rating: 5 /5 (9 voturi)

cutie ceas automatic

  • cutie ceas automatic
Acest produs nu mai face parte din oferta iLUX Iti propunem alte optiuni:

Cutie 10 ceasuri cu sertar, din piele - Dulwich Designs

Rating: 4.87 /5 (30 voturi)
Selecteaza o optiune Pret: 710,00 lei Vezi mai multe produse de la brandul Dulwich Designs

Cutia Dulwich Designs din piele naturala este destinata protejarii unui ceas automatic de exceptie. O expresie a durabilitatii si excelentei redate prin tehnologie performanta si ingeniozitate, cutia prezinta un rotor ce pastreaza ceasul automat in functiune. In plus, este dotata cu un geam detasabil care faciliteaza accesul la interior.

Exterior

Cutia pentru un ceas automatic a renumitei marci Dulwich Designs este realizata integral din piele naturala de culoare neagra ceea ce o transforma intr-un cadou clasic, compatibil si cu cele mai sofisticate gusturi. Brandul Dulwich Designs se face remarcat prin eleganta data de designul simplu si perfectiunea liniiilor.

Dimensiunile medii de 15,5cm lungime si latime, 18,5cm in adancime indica un cadou practic, usor de transportat si de plasat in peisaj, deoarece nu va ocupa mult loc pe birou sau pe noptiera sarbatoritului.

Cutia este prevazuta cu un geam transparent detasabil, care poate fi ridicat cu usurinta gratie unei agatatori textile. Prin geamul rezistent la socuri ce permite verificarea ceasului din interior fara a mai deschide cutia, se poate observa rotorul. Alimentarea rotorului se face din spatele cutiei. Rotorul poate fi incarcat de la priza gratie firelor de alimentare detasabile.

Interior

Cutia Dulwich Designs pentru un ceas automatic prezinta un interior compact pus in evidenta de culoarea gri a materialului textil care il imbraca si il face rezistent la pete.

Cutia prezinta un singur rotor care se utilizeaza astfel: se extrage suportul de ceas din cadrul metalic si se pozitioneaza ceasul pe acesta, cu cadranul in exterior. Dupa fixarea suportului in cadru, pot fi actionate cele 2 butoane din panoul de comanda.

Panoul de comanda se afla in dreapta rotorului si prezinta doua butoane de control:

1. Timer-ul, un buton cu 3 inscriptii: „O”- rotorul nu se misca, „ON” – rotorul va porni in 10 secunde si „12” de unde poti seta rotorul sa porneasca peste 12 ore;

2. Butonul de program de la care poti seta directia de rotatie. Butonul prezinta 3 optiuni:

 

  • Programul „A” ce indica un ciclu in care rotorul executa 155 de rotatii in 50 de min, iar apoi sta timp de 190 de minute incheiand un ciclu de 4 ore. Ciclul se repeta de 4 ori, iar apoi este urmat de o pauza de 8 ore insumand in total 24 de ore. Apoi procesul se reia.
  • Programul „B” reprezinta acelasi ciclu ca programul „A”, dar in sensul opus acelor de ceasornic;
  • Programul „C” indica alternarea miscarilor in sensul acelor de ceas cu cele in sens invers astfel: 155 de revolutii in sensul acelor de ceas urmate imediat de alte 155 de rotatii, dar in sens opus care se executa in total in 100 de minute; urmeaza o pauza de 140 de minute care inchide un ciclu ce dureaza in total 4 ore. Programul “C” presupune 4 cicluri si o pauza de 8 ore; apoi procedeul se reia.

 

Cutia este dotata si cu un beculet de control care afiseaza o lumina verde in timpul miscarii.

Cutia Dulwich Designs din piele pentru un singur ceas automatic este un cadou perfect pentru o ocazie unica, asemeni unei avansari, unei pensionari sau unei nunti. Utila si eleganta, cutia va fi apreciata incepand cu tanarul sot, cu seful versat, pana la un nas pretentios. Pentru colectionarii impatimiti, puteti alege o cutie in care pot fi pastrate mai multe ceasuri: o cutie cu un rotor cutie de ceasuri automatice, din piele - Dulwich Designs sau o cutie cu doua rotoare, cutie ceasuri automatice dubla, din piele - Dulwich Designs.

Cutia Dulwich din piele naturala este destinata protejarii unui ceas automatic de exceptie. O expresie a durabilitatii si excelentei redate prin tehnologie performanta si ingeniozitate, mecanismul cutiei permite pana la 600 de rotatii/zi gratie unui rotor mecanic ce pastreaza ceasul automat in functiune. In plus, prezinta un geam detasabil care faciliteaza accesul la interior.

Exterior

Cutia pentru un ceas automatic a renumitei marci Dulwich Design este realizata integral din piele naturala de culoare neagra ceea ce o transforma intr-un cadou clasic, compatibil si cu cele mai sofisticate gusturi. Brandul Dulwich se face remarcat prin eleganta data de designul simplu si cusaturile fine.

Dimensiunile medii de 15,5cm lungime si latime, 18,5cm in adancime indica un cadou practic, usor de transportat si de plasat in peisaj, deoarece nu va ocupa mult loc pe birou sau pe noptiera sarbatoritului.

Cutia este prevazuta cu un geam transparent detasabil, care poate fi ridicat cu usurinta gratie unei agatatori textile. Prin geamul rezistent la socuri ce permite verificarea ceasului din interior fara a mai deschide cutia, se poate observa rotorul.
Alimentarea rotorului se face din spatele cutiei prevazute cu o clapeta cu incuietoare care odata deschisa iti prezinta compartimentul in care incap 2 baterii standard. Rotorul poate fi incarcat si de la priza gratie firelor de alimentare detasabile.

Interior

Cutia Dulwich pentru un ceas automatic prezinta un interior compact pus in evidenta de culoarea gri a materialului textil care il imbraca si il face rezistent la pete.

Cutia prezinta un singur rotor care se utilizeaza astfel: se extrage suportul de ceas din cadrul metalic si se pozitioneaza ceasul pe acesta, cu cadranul in exterior. Dupa fixarea suportului in cadru, pot fi actionate cele 2 butoane din panoul de comanda.

Panoul de comanda se afla in dreapta rotorului si prezinta:

- un buton cu 3 inscriptii: „O” rotorul nu se misca, „ON”– rotorul porneste in 10 secunde si „12”– rotorul va porni in 12 ore

- un beculet care afiseaza o lumina verde in timpul miscarii si o lumina rosie atunci cand s-au descarcat bateriile;

- un buton cu inscriptiile: „A” ce indica un ciclu de rotare in sensul acelor de ceas; „B”– ciclu de rotare in sensul opus acelor de ceasornic; „C” – indica alternarea miscarilor in sensul acelor de ceas cu cele in sens invers.

Cutia Dulwich din piele pentru un singur ceas automatic este un cadou perfect pentru o ocazie unica, asemeni unei avansari, unei pensionari sau unei nunti. Utila si eleganta, cutia va fi apreciata incepand cu tanarul sot, cu seful versat, pana la un nas pretentios.

Specificatii cadou
» Material : piele
» Dimensiune produs : 20,5 x 19 x 14,5 cm
» Personalizare : Nu
» Brand : Dulwich Designs
Cadourile de pe stoc se livreaza:
» Fara personalizare » Cu personalizare
24h-48h (in Bucuresti si in toata tara)
6h (doar in Bucuresti pt. comenzile plasate inainte de ora 12.00)
3-5 zile lucratoare
(in Bucuresti si in tara)
Cat costa livrarea?
» Bucuresti » In tara
18 lei - prin curier urgent 6h
12 lei – prin curier rapid in 24h
15 lei – prin curier rapid in 24h
» Livrare GRATUITA in 24h, pentru comenzile peste 200 lei

Comentarii

Nici un cumparator nu si-a exprimat opinia cu privire la acest produs.

/wwdata/vhosts/www.ilux.ro/www/app/design/frontend/ilux/default/template/page/html/payment.footer.phtml:86:string 'catalog_product_view' (length=20)