Altfel spus... Te iubesc. In Februarie, Cuvintele cadou sunt mesagerul inimii tale
Livrare GRATUITA la comenzile peste 100 lei
Ambalare GRATUITA cadouri in hartie speciala, legate cu funda
Free Exchange nu-ti place, il schimbi gratis!
Idei si sfaturi de la expertul in cadouri

Geanta tip postas Summer Tryst, din piele naturala - Anuschka

Cod produs: AN349000
comenteaza primul
Rating: 5 /5 (3 voturi)

geanta tip postas

 • geanta tip postas
 • geanta postas
 • geanta postas femei
 • poseta femei calatorii
 • geanta tip postas piele dama
 • posete piele naturala
 • geanta postas piele
 • genti dama casual
 • geanta piele pictata
Ai gasit cadoul potrivit? Comanda-l fara griji!
De restul detaliilor ne ocupam noi:
Iti livram gratuit cadourile daca ai comandat in valoare de cel putin 100 de lei. Cadourile sosesc direct la adresa pe care ne-o mentionezi fara ca tu sa te deplasezi.
Toate cadourile care pleaca de la noi sunt ambalate gratuit pentru a fi oferite direct destinatarului dupa cum urmeaza:
 • Cadourile mici: hartie de cadou, funda si punguta de cadou iLUX
 • Cadourile medii: hartie de cadou si funda
 • Cadourile mari: funda. Afla cum se ambaleaza si se ofera cadourile voluminoase
In situatia in care darul pe care l-ai ales nu este cum ti l-ai imaginat, il poti schimba cu un alt cadou, gratuit, pe cheltuiala noastra. Cadoul poate fi schimbat intr-un interval de 15 zile din momentul in care ai primit pachetul cu conditia ca produsul, accesoriile si ambalajele (cutia produsului) sa fie intacte.

 

De ce sa alegi geanta tip poștaș Summer Tryst, din piele naturală - Anuschka?

Pentru că fiecare femeie are nevoie de o geantă, ca accesoriu reprezentativ prin care își exprimă personalitatea. Geanta de tip poștaș este foarte practică și preferată de acele femei care doresc să poarte cu ele doar strictul necesar, într-o manieră cât mai organizată, evitând astfel să aibă mâinile ocupate cu o poșetă.

Geanta poștaș Summer Tryst este un astfel de accesoriu, realizat din piele naturală, pictată manual, spunând povestea brandului Anuschka, respectiv a luxului experimentat conștient și practic în același timp. Chiar dacă este un model de geantă spre dimensiuni mici (27,9(L) x 6,3(l) x 17,7 H cm), are patru compartimente deschise și un compartiment de tip buzunar, care se închide cu fermoar. Mai mult, geanta este prevăzută și cu un buzunar detașabil, ce poate fi folosit foarte ușor ca portofel sau pentru a păstra lucruri și obiecte de mici dimensiuni. La interior, geanta este căptușită cu material textil personalizat cu logo-ul Anuschka, iar la exterior are formă dreptunghiulară, cu colțuri rotunjite atât în partea de sus cât și în partea de jos. Forma genții permite purtarea chiar și unei agende sau a altor obiecte similare. Geanta se închide cu fermoar pe trei laturi, la rotund în zona colțurilor.

La exterior se regăsesc alte două buzunare, unul frontal care se închide cu fermoar și unul la spate, deschis, ceea ce permite o distribuire eficientă a lucrurilor în geantă, în funcție de nevoile fiecărei doamne/domnișoare. Mânerul, cu o lungime maximă de aproximativ 54 de centimetri, este reglabil și detașabil. Acest lucru permite folosirea genții atât în maniera clasică – tip poștaș, peste umăr – dar și ca geantă plic, dacă situația o cere.

Mai mult, gama vie de culori folosite pentru pictarea motivelor naturale (crenguțe înflorite, păsări) fac din acest accesoriu un obiect deosebit de versatil, putând fi purtat cu foarte multe ținute. De altfel, geanta ca accesoriu este un obiect de sine stătător, care exprimă personalitatea purtătoarei sale, indiferent de hainele pe care le îmbracă zi de zi.

 

Ce o diferențiază de alte genți și poșete din piele?

Cu siguranță designul Summer Tryst este cel care diferențiază această geantă de alte accesorii, punând-o în lumină într-o manieră feminină și delicată. Păsările au fost dintotdeauna un simbol al libertății și al independenței, dar și a curajului de a trăi în acord cu viața așa cum este ea. Imaginea păsărilor, completată de crenguțele înflorite, duce cu gândul la personalitatea unei femei care nu se sfiește să fie vulnerabilă, deschisă, dar care știe că este suficient de puternică pentru a trăi în acord cu sine. De altfel, toate produsele marca Anuschka sunt deosebit de puternice ca mesaj pe care îl transmit, demonstrând încă o dată că un obiect aparent obișnuit poate fi foarte ușor extraordinar, prin detalii, calitate și culoare.

Totodată, dimensiunile reduse în comparație cu alte tipuri de genți (satchel sau super sized) permit o utilizare facilă, pentru a purta cu sine doar acele lucruri care sunt în mod strict necesare. Acest lucru nu face altceva decât să exprime un caracter practic, minimalist și încrezător în același timp.

Compartimentarea genții este de asemenea definitorie, pentru că raportat la dimensiuni și formă, permite totuși o distribuire eficientă a lucrurilor în toată geanta.

Este un cadou original și practic garantat de Anuschka, prima firmă din lume care a lansat o linie de genți și portofele de damă, din piele, pictate manual. Și nu orice piele, ci cea mai fină și atent prelucrată piele de bovină. Brandul Anuschka este renumit la nivel internațional pentru designurile exotice și paleta de culori inedită aplicată exclusiv și personal de către artiștii indieni, conferind astfel fiecărui produs un plus de unicitate.

Cui o oferi și cu ce ocazie?

Este un cadou deosebit pentru fetele care încep să își contureze personalitatea de tinere femei (zile de naștere începând cu împlinirea vârstei de 14 ani, de exemplu), luând în considerare nevoile mai mici de lucruri pentru fiecare zi. Fără îndoială se potrivește și pentru domnișoarele foarte active, care au nevoie de cât mai multă mobilitate. Geanta poștaș Summer Tyrst este un cadou foarte potrivit și pentru doamnele care uneori vor să lase acasă obiectele pe care le folosesc în mod curent, și au nevoie doar de strictul necesar pentru a ieși în oraș într-o seară.

 

Specificatii cadou
» culoare : diverse culori
» Material : piele
» Dimensiune produs : 27,9(L) x 6,3(l) x 17,7 H cm
» Personalizare : Nu
» Brand : Anuschka
Cadourile de pe stoc se livreaza:
» Fara personalizare » Cu personalizare
24h-48h (in Bucuresti si in toata tara)
6h (doar in Bucuresti pt. comenzile plasate inainte de ora 12.00)
3-5 zile lucratoare
(in Bucuresti si in tara)
Cat costa livrarea?
» Bucuresti » In tara
18 lei - prin curier urgent 6h
12 lei – prin curier rapid in 24h
15 lei – prin curier rapid in 24h
» Livrare GRATUITA in 24h, pentru comenzile peste 200 lei

Comentarii

Nici un cumparator nu si-a exprimat opinia cu privire la acest produs.

/wwdata/vhosts/www.ilux.ro/www/app/design/frontend/ilux/default/template/page/html/payment.footer.phtml:86:string 'catalog_product_view' (length=20)