iLux.ro din Noiembrie in Promenada Mall
Livrare GRATUITA la comenzile peste 100 lei
Ambalare GRATUITA cadouri in hartie speciala, legate cu funda
Free Exchange nu-ti place, il schimbi gratis!
Idei si sfaturi de la expertul in cadouri

Accesorii poseta

Cadouri utile, nelipsite din geanta niciunei femei. Portfard, atomizator, oglinda si orice altceva mai incape in geanta unei femei sunt cadouri binevenite pentru o femeie prevazatoare care are in geanta de toate.

1 - 8 Cadouri din 8

Buna ziua. Tot ce pot spune e ca am fost placut surprinsa de felul cum ati impachetat setul,a fost imepcabil, iar seful meu de asemenea a fost multumit de alegerea pe care am facut-o. Data viitoare, o sa aleg tot ilux. O zi minunata!
180,00 lei
inclusiv TVA
In stoc
250,00 lei
inclusiv TVA
Stoc epuizat

Accesoriile de poseta - un cadou inspirat si practic

Rating: 5 /5 (17 voturi)

Accesoriile de poseta sunt un cadou inspirat si practic care arata atentia ta pentru detalii si pentru persoana sarbatoritei.

 

Este suficient sa le uiti acasa o singura data si atunci vei avea nevoie de ele. Fa un gest dragut si anticipeaza nevoie femeii prevazatoare oferindu-i cadou accesorii de poseta.

 

Alege accesoriile potrivite in functie de design, de necesitatile si de preferintele femeii.


Accesoriile de poseta pot fi oferite de ziua de onomastica, de 1 si 8 Martie sau pur si simplu ca sa-ti arati afectiunea fata de iubita ta printr-un gest atent.

/wwdata/vhosts/www.ilux.ro/www/app/design/frontend/ilux/default/template/page/html/payment.footer.phtml:86:string 'catalog_category_view' (length=21)