Livrare GRATUITA la comenzile peste 100 lei
Ambalare GRATUITA cadouri in hartie speciala, legate cu funda
Free Exchange nu-ti place, il schimbi gratis!
Idei si sfaturi de la expertul in cadouri

Brelocuri

Alege intre brelcouri metalice, argintate sau in forma de inima - cadouri atat practice, cat si simbolice, dar de calitate pentru amatorii de amintiri portabile.

Nu exista produse care sa se potriveasca cu aceasta selectie

Cui si ce breloc sa oferi cadou?

Rating: 4.58 /5 (12 voturi)

Fie ca il agati de chei, fie ca il folosesti in scop distractiv, doar ca sa ai ce sa invartesti pe deget atunci cand astepti pe cineva, brelocul este un cadou care arata interesul pentru cealalta persoana.

 

Alege brelocul tinand cont de functionalitatea sa: poti opta pentru un breloc simplu, un breloc cu rama foto sau un breloc personalizat.

 

De cele mai multe ori, un breloc personalizat capata valoare sentimentala mai ales daca este oferit de catre iubit, iubitei cu mesajul gravat pe el: “Te iubesc” , “Casa mea, este acum si a ta…”

 

Brelocul este un cadou tineresc perfect pentru persoana iubita, care va impresiona insa si persoanele care inca mai apreciaza micile suveniruri ale vremurilor bune.

 

Pentru iubita sau sotia ta, poti sa oferi brelocul intr-un portofel de piele sau intr-o caseta pentru bijuterii, iar pentru iubitul sau sotul tau, poti sa-l ascunzi intr-un glob pamantesc bar sau intr-o cutie de ceasuri.

/wwdata/vhosts/www.ilux.ro/www/app/design/frontend/ilux/default/template/page/html/payment.footer.phtml:86:string 'catalog_category_view' (length=21)