Livrare GRATUITA la comenzile peste 100 lei
Ambalare GRATUITA cadouri in hartie speciala, legate cu funda
Free Exchange nu-ti place, il schimbi gratis!
Idei si sfaturi de la expertul in cadouri

Semn indicator sub forma de mana - Antartidee

Cod produs: AT1162
comenteaza primul
Rating: 5 /5 (4 voturi)

semn indicator birou

  • semn indicator birou
  • semn indicator iesire
  • semn indicator wc
  • semn indicator toaleta
Pe-aici e drumul spre...bucurie!
Disponibilitate: Selecteaza o optiune
 
culoare

* Campuri obligatorii

Ai gasit cadoul potrivit? Comanda-l fara griji!
De restul detaliilor ne ocupam noi:
Iti livram gratuit cadourile daca ai comandat in valoare de cel putin 100 de lei. Cadourile sosesc direct la adresa pe care ne-o mentionezi fara ca tu sa te deplasezi.
Toate cadourile care pleaca de la noi sunt ambalate gratuit pentru a fi oferite direct destinatarului dupa cum urmeaza:
  • Cadourile mici: hartie de cadou, funda si punguta de cadou iLUX
  • Cadourile medii: hartie de cadou si funda
  • Cadourile mari: funda. Afla cum se ambaleaza si se ofera cadourile voluminoase
In situatia in care darul pe care l-ai ales nu este cum ti l-ai imaginat, il poti schimba cu un alt cadou, gratuit, pe cheltuiala noastra. Cadoul poate fi schimbat intr-un interval de 15 zile din momentul in care ai primit pachetul cu conditia ca produsul, accesoriile si ambalajele (cutia produsului) sa fie intacte.

De ce să alegi semnul indicator sub formă de mână?

De câte ori l-ai auzit pe colegul de la serviciu că nu știe ce să mai facă, că se află la o răscruce de drumuri și vrea să schimbe ceva radical în viața lui? Ei bine, semnul indicator sub formă de mână de la Antartidee este un cadou excelent, care să arate drumul spre…bucurie.

 

Definiția din dicționarul explicativ spune că indicatorul este cel care arată direcția, distanța sau etapele unui drum. Așadar, semnul indicator sub formă de mână, realizat din rășină din pulbere de marmură este un cadou potrivit atunci când vrei să transmiți un mesaj umoristic legat de direcție, fie că e cea bună, fie că trebuie schimbată, pentru că nu e cea mai potrivită. Cu dimensiuni de 29(L) x 8(l) x 10 cm, livrat în ambalajul original de 30 x 15 x 15 cm, indicatorul sub formă de mână este un cadou cât se poate de potrivit pentru o situație nu foarte protocolară, dar care să conțină un mesaj în sine.

 

Fiind disponibil în trei variante de culoare – alb, roșu sau negru – indicatorul se potrivește drept cadou și pentru o tânără care abia descoperă drumul prin viață și are nevoie de un memento de la prieteni, să știe că se poate baza pe ei, indiferent de locul în care o îndreaptă pașii vieții. E foarte multă poveste în spate, iar conținutul mesajului se adaptează în funcție de cel/cea care dăruiește și cel/cea care primește darul. De altfel, fiecare produs marca Antartidee spune o poveste, niciodată banală, întotdeauna bine țintită.

 

Ce îl diferențiază de alte suporturi?

Designul expresiv atât de specific produselor italiene marca Antartidee, care transmite cu umor că din orice situație există ieșire.

 

Materialul din care este realizat, rășina fiind modelată și colorată în cel puțin trei variante, oferind o gamă mai largă de unde se poate alege o variantă potrivită.

 

Cui îl oferi și cu ce ocazie?

Unui prieten foarte bun ce are nevoie de cei apropiați ca să găsească ieșirea din orice situație, unei colege sau unei prietene care pare că nu mai știe încotro să meargă sau ce să facă, unui tânăr care încă explorează drumuri noi în viață sau unei fete ce încă nu s-a decis asupra direcției…către viața trăită ca o poveste, sau către o realitate asumată exact așa cum este.

Specificatii cadou
» Material : rasina
» Dimensiune produs : 29(L) x 8(l) x 10 cm
» Dimensiune ambalaj : 30 x 15 x 15 cm
» Personalizare : Nu
» Brand : Antartidee
Cadourile de pe stoc se livreaza:
» Fara personalizare » Cu personalizare
24h-48h (in Bucuresti si in toata tara)
6h (doar in Bucuresti pt. comenzile plasate inainte de ora 12.00)
3-5 zile lucratoare
(in Bucuresti si in tara)
Cat costa livrarea?
» Bucuresti » In tara
18 lei - prin curier urgent 6h
12 lei – prin curier rapid in 24h
15 lei – prin curier rapid in 24h
» Livrare GRATUITA in 24h, pentru comenzile peste 200 lei

Comentarii

Nici un cumparator nu si-a exprimat opinia cu privire la acest produs.

/wwdata/vhosts/www.ilux.ro/www/app/design/frontend/ilux/default/template/page/html/payment.footer.phtml:86:string 'catalog_product_view' (length=20)