Livrare GRATUITA la comenzile peste 100 lei
Ambalare GRATUITA cadouri in hartie speciala, legate cu funda
Free Exchange nu-ti place, il schimbi gratis!
Idei si sfaturi de la expertul in cadouri

Set barbierit argintiu, Ares

Cod produs: E650200
comenteaza primul
Rating: 4.91 /5 (11 voturi)

set barbierit metalic

  • set barbierit metalic
Ai gasit cadoul potrivit? Comanda-l fara griji!
De restul detaliilor ne ocupam noi:
Iti livram gratuit cadourile daca ai comandat in valoare de cel putin 100 de lei. Cadourile sosesc direct la adresa pe care ne-o mentionezi fara ca tu sa te deplasezi.
Toate cadourile care pleaca de la noi sunt ambalate gratuit pentru a fi oferite direct destinatarului dupa cum urmeaza:
  • Cadourile mici: hartie de cadou, funda si punguta de cadou iLUX
  • Cadourile medii: hartie de cadou si funda
  • Cadourile mari: funda. Afla cum se ambaleaza si se ofera cadourile voluminoase
In situatia in care darul pe care l-ai ales nu este cum ti l-ai imaginat, il poti schimba cu un alt cadou, gratuit, pe cheltuiala noastra. Cadoul poate fi schimbat intr-un interval de 15 zile din momentul in care ai primit pachetul cu conditia ca produsul, accesoriile si ambalajele (cutia produsului) sa fie intacte.

Setul de barbierit argintiu Ares cromat integral imbina linia clasica a secolului trecut cu materialele nichelate ale secolului viitor, oferind experienta unui ras de exceptie.

Setul cuprinde trei piese: un pamatuf si un aparat de ras care se sprijina in echilibru perfect pe un suport. Toate componentele sunt ambalate intr-o cutie cu dimensiunile de 16,5L x 10,5 x 8,5H cm.

Suportul are o baza de 7,8 x 5,5cm pe o inaltime de 8,5 cm si este realizat din otel inoxidabil. El are un design ideal pentru agatarea eficienta a pamatufului si a aparatului de ras, precum si pentru manevrarea lor oricand este nevoie de ele.

Pamatuful are 11 x 3cm si este prevazut cu un maner din nichel modelat intr-o forma vintage, perfecta pentru a fi cuprinsa in palma. Maturicea din par de bursuc are o lungime de 5 cm si un diametru de 4,5 cm si garanteaza o spuma care inmoaie si cea mai rezistenta barba.

Aparatul de ras are un maner realizat din nichel si o forma rotunjita retro, care trimite la formele curbate ale corpului de femeie. Usor de manevrat si elegant, el este compatibil cu excelentele lame de ras Gilette Mach3.

Setul barbierit argintiu Ares e pentru barbatii care privesc mereu catre viitor fara a uita de experientele trecutului. Forma vintage si inoxul nichelat a elementelor componente ale setului le va satisface pe deplin firea aventuroasa, dar si inclinata sa invete din experientele trecutului. Din toate aceste motive, setul Ares este recomandat barbatilor de pana in 40 de ani, cu un trecut profesional relevant si cu un viitor in ascensiune.

Fiecare cadou este nou, autentic si este livrat in cutia lui originala, fiind insotit de certificatul de autenticitate al producatorului Erbe. 

Specificatii cadou
» culoare : argintiu
» Material : otel inoxidabil
» Dimensiune produs : 7,8L x 5,5 x 8,5H cm
» Dimensiune ambalaj : 16,5L x 10,5 x 8,5H cm
» Personalizare : Nu
» Brand : Erbe Solingen
Cadourile de pe stoc se livreaza:
» Fara personalizare » Cu personalizare
24h-48h (in Bucuresti si in toata tara)
6h (doar in Bucuresti pt. comenzile plasate inainte de ora 12.00)
3-5 zile lucratoare
(in Bucuresti si in tara)
Cat costa livrarea?
» Bucuresti » In tara
18 lei - prin curier urgent 6h
12 lei – prin curier rapid in 24h
15 lei – prin curier rapid in 24h
» Livrare GRATUITA in 24h, pentru comenzile peste 200 lei

Comentarii

Nici un cumparator nu si-a exprimat opinia cu privire la acest produs.

/wwdata/vhosts/www.ilux.ro/www/app/design/frontend/ilux/default/template/page/html/payment.footer.phtml:86:string 'catalog_product_view' (length=20)