Altfel spus... Te iubesc. In Februarie, Cuvintele cadou sunt mesagerul inimii tale
Livrare GRATUITA la comenzile peste 100 lei
Ambalare GRATUITA cadouri in hartie speciala, legate cu funda
Free Exchange nu-ti place, il schimbi gratis!
Idei si sfaturi de la expertul in cadouri

Stackers - Cutie depozitare ochelari

Cod produs: LC73590
comenteaza primul
Rating: 5 /5 (3 voturi)

Stackers - Cutie depozitare ochelari

O cutie chic & safe pentru ochelarii tăi!

Disponibilitate: Selecteaza o optiune
 
culoare

* Campuri obligatorii

Ai gasit cadoul potrivit? Comanda-l fara griji!
De restul detaliilor ne ocupam noi:
Iti livram gratuit cadourile daca ai comandat in valoare de cel putin 100 de lei. Cadourile sosesc direct la adresa pe care ne-o mentionezi fara ca tu sa te deplasezi.
Toate cadourile care pleaca de la noi sunt ambalate gratuit pentru a fi oferite direct destinatarului dupa cum urmeaza:
  • Cadourile mici: hartie de cadou, funda si punguta de cadou iLUX
  • Cadourile medii: hartie de cadou si funda
  • Cadourile mari: funda. Afla cum se ambaleaza si se ofera cadourile voluminoase
In situatia in care darul pe care l-ai ales nu este cum ti l-ai imaginat, il poti schimba cu un alt cadou, gratuit, pe cheltuiala noastra. Cadoul poate fi schimbat intr-un interval de 15 zile din momentul in care ai primit pachetul cu conditia ca produsul, accesoriile si ambalajele (cutia produsului) sa fie intacte.

De ce sa alegi cutia de depozitare ochelari Stackers?

Pentru că toate obiectele pe care le folosim în mod curent au nevoie de propriul loc de păstrare, așa cum ținem hainele în dulap, banii în portofel, și pantofii în cutii, în același fel și ochelarii au nevoie de locul lor special în garderoba oricărei persoane. Și ce cadou mai elegant poți găsi, clasic și nu foarte personal în același timp?

Cutia pentru ochelari de la Stackers este astfel concepută încât să poate fi evitată distrugerea ochelarilor din cauza unei depozitări incorecte sau neatente, păstrează departe praful ți murdăria și prelungește durata de viața a ochelarilor preferați.

Cu dimensiuni de 18 cm pe lungime, 25 de cm pe lățime și o înălțime de 8,5 cm, cutia de la Stackers este suficient de încăpătoare pentru trei sau chiar patru perechi de ochelari, de vedere sau de soare.

La exterior, cutia este îmbrăcată în piele ecologică, disponibilă în două variante de culoare:

1. exterior alb, potrivită în această opțiune pentru o doamnă/domnișoară care apreciază sobrietatea și simplitatea;

2. exterior gri deschis, cu o notă mai neutră, potrivită mai degrabă pentru un bărbat.

Cutia se închide cu un capac cu fereastră, asigurând vizibilitatea obiectelor din interior. Cutia este astfel concepută încât să protejeze ochelarii, să îi prezinte într-o manieră cât mai vizibilă, și să permită manevrarea cu ușurință a acestora, evitând incidente neplăcute. Totodată, fiind o cutie ce se închide etanș, poate fi transportată cu ușurință, dar și păstrată în locuri deschise (pe etajeră, sau pe noptieră) sau închise (dulap).

Fără îndoială, cutia de depozitare Stackers poate fi un cadou elegant și de bun gust, pentru ca fiecare obiect personal, chiar și ochelarii de soare, să fie „îmbrăcați” așa cum au într-adevăr nevoie.

Ce o diferențiază de alte produse similare?

Designul oferit de cei de la Stackers, care prezintă o notă de sobrietate și rafinament, cu o atenție deosebită pentru detalii. Culorile neutre scot în evidență obiectele conținute de această cutie.

Capacul cu fereastră este astfel proiectat încât să se asigure vizibilitatea ochelarilor, chiar și atunci când cutia este închisă. Totodată, la interior, cutia este astfel proiectată încât ochelarii să fie poziționați optim, raportat la forma și dimensiunile lor specifice.

Este un cadou practic și original garantat de Stackers, brandul britanic care îți oferă posibilitatea de a-ți compune după propriile gusturi și pretenții, caseta de bijuterii sau cutia de ceasuri. Cu 3 dimensiuni de cutii, mini, medii și maxi, și o gamă largă de culori, Stackers îți propune cutii personalizabile concepute pe principiul lejerității și al utilității pe care le poți așeza în orice ordine dorești.

Cui o oferi și cu ce ocazie?

Unei persoane dinamice, care este tot timpul atent la accesoriile pe care le poartă la diferite ținute vestimentare, unui bărbat sofisticat și elegant precum colegul de serviciu sau fratelui care știe cât de importantă este perechea de ochelari potrivită la momentul potrivit.

Specificatii cadou
» Material : piele ecologica
» Dimensiune produs : 18(L) x 25(l) x 8,5 H cm
» Personalizare : Nu
» Brand : Stackers
Cadourile de pe stoc se livreaza:
» Fara personalizare » Cu personalizare
24h-48h (in Bucuresti si in toata tara)
6h (doar in Bucuresti pt. comenzile plasate inainte de ora 12.00)
3-5 zile lucratoare
(in Bucuresti si in tara)
Cat costa livrarea?
» Bucuresti » In tara
18 lei - prin curier urgent 6h
12 lei – prin curier rapid in 24h
15 lei – prin curier rapid in 24h
» Livrare GRATUITA in 24h, pentru comenzile peste 200 lei

Comentarii

Nici un cumparator nu si-a exprimat opinia cu privire la acest produs.

/wwdata/vhosts/www.ilux.ro/www/app/design/frontend/ilux/default/template/page/html/payment.footer.phtml:86:string 'catalog_product_view' (length=20)