Altfel spus... Te iubesc. In Februarie, Cuvintele cadou sunt mesagerul inimii tale
Livrare GRATUITA la comenzile peste 100 lei
Ambalare GRATUITA cadouri in hartie speciala, legate cu funda
Free Exchange nu-ti place, il schimbi gratis!
Idei si sfaturi de la expertul in cadouri

Vaza in forma de poante - Antartidee

Cod produs: AT1265
comenteaza primul
Rating: 5 /5 (1 voturi)

vaza balerina

  • vaza balerina
Ai gasit cadoul potrivit? Comanda-l fara griji!
De restul detaliilor ne ocupam noi:
Iti livram gratuit cadourile daca ai comandat in valoare de cel putin 100 de lei. Cadourile sosesc direct la adresa pe care ne-o mentionezi fara ca tu sa te deplasezi.
Toate cadourile care pleaca de la noi sunt ambalate gratuit pentru a fi oferite direct destinatarului dupa cum urmeaza:
  • Cadourile mici: hartie de cadou, funda si punguta de cadou iLUX
  • Cadourile medii: hartie de cadou si funda
  • Cadourile mari: funda. Afla cum se ambaleaza si se ofera cadourile voluminoase
In situatia in care darul pe care l-ai ales nu este cum ti l-ai imaginat, il poti schimba cu un alt cadou, gratuit, pe cheltuiala noastra. Cadoul poate fi schimbat intr-un interval de 15 zile din momentul in care ai primit pachetul cu conditia ca produsul, accesoriile si ambalajele (cutia produsului) sa fie intacte.

De ce să alegi vaza în formă de poante?

Pentru că obiectele aparent banale din orice casă, așa cum este o vază, nu trebuie să fie neapărat ordinare, ci pot foarte ușor să se transforme în extraordinar. Vaza în formă de poante de la Antartidee este accesoriul potrivit pentru orice casă în care predomină extravaganța, originalitatea și spectaculosul. Cu dimensiunile de 10(L) x 14(l) x 28 H cm, vaza este realizată din rășină de marmură, personalizând forma atât de delicată a poantei ce îmbracă piciorul balerinei. Vaza se livrează în ambalajul original cu dimensiunile de 35 x 15 x 15 cm.

La fel cum baletul este o artă prin care se exprimă grația, mișcarea delicată și fermă în același timp, vaza în formă de poante este obiectul care poartă într-un fel aparte mirosul și imaginea florilor pe care le păstrează, personalizând încăperea în care să află.

Ce o diferențiază de alte vaze?

Elementul distinctiv este dat de designul cu influențe suprarealiste, atât de specifice brandului italian Antartidee. Cine s-ar fi gândit deci că îmbrăcămintea piciorului unei balerine poate la fel de bine să îmbrace un buchet de flori parfumate? Brandul Antartidee a pus încă de la început mare preț pe manufactura artizanală, astfel încât finisajele manuale să particularizeze fiecare produs.

Originalitatea vazei în formă de poante face ca aceasta să fie un cadou ingenios, cu un mesaj puternic din partea celui care dăruiește, astfel încât experiența dăruirii să fie cât mai plină, nu doar un moment bifat într-o agendă.

Cu siguranță designul, forma, culoarea și detaliul fac din vaza în formă de poante de la Antartidee un cadou excepțional, cu un mesaj puternic, încărcat de expresivitate, ca manifestare  a schimbării, a perspectivei diferite asupra obiectelor aparent ordinare.

Cui o oferi și cu ce ocazie?

Acelei femei pentru care balerina este o inspirație de delicatețe și grație, într-o lume mereu în mișcare și grăbită. Este un cadou deosebit atât pentru cei care practică baletul, dar și pentru cei care se lasă inspirați de acest dans clasic, cu încărcătura câtorva secole de istorie și artă.

Specificatii cadou
» culoare : roz
» Material : rasina
» Dimensiune produs : 10(L) x 14(l) x 28 H cm
» Dimensiune ambalaj : 35 x 15 x 15 cm
» Personalizare : Nu
» Brand : Antartidee
Cadourile de pe stoc se livreaza:
» Fara personalizare » Cu personalizare
24h-48h (in Bucuresti si in toata tara)
6h (doar in Bucuresti pt. comenzile plasate inainte de ora 12.00)
3-5 zile lucratoare
(in Bucuresti si in tara)
Cat costa livrarea?
» Bucuresti » In tara
18 lei - prin curier urgent 6h
12 lei – prin curier rapid in 24h
15 lei – prin curier rapid in 24h
» Livrare GRATUITA in 24h, pentru comenzile peste 200 lei

Comentarii

Nici un cumparator nu si-a exprimat opinia cu privire la acest produs.

/wwdata/vhosts/www.ilux.ro/www/app/design/frontend/ilux/default/template/page/html/payment.footer.phtml:86:string 'catalog_product_view' (length=20)