0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Casete si cutii butoni

Casetele pentru butonii de camasa sunt un cadou practic si stilat pentru un barbat elegant care este adeptul detaliilor, pe principiul ca detaliile fac diferenta. Din piele naturala sau ecologica, alege o cutie de butoni de firma si de o calitate incontestabila. #PentruCaTiPasa

Nu exista produse care sa se potriveasca cu aceasta selectie

Cadoul surpriza pentru barbatii colectionari de butoni

Rating: 4.89 /5 (37 voturi)

Casetele de butoni au aceeasi importanta pentru barbati pe care o au casetele de bijuterii pentru femei, de a impiedica ratacirea pretioaselor accesorii si de a le pastra in siguranta. 

Casetele de butoni sunt un cadou practic care poate capata valente simbolice prin personalizare. Alege sa gravezi un mesaj pe caseta si va capata o valoare sentimentala pentru destinatar.

Alege casetele de butoni in functie de dimensiune si de stilul sarbatoritului. Ofera acest cadou pretios unui domn prezentabil care merita atentia ta, unei persoane din familie, dar si unui sef sau coleg de birou. 

Strecoara un set de butoni de camasa in cutia pentru butoni, daca vrei sa faci o surpriza unui barbat sau opteaza pentru o cutie de ceasuri, pentru barbatii colectionari de ceasuri.

Casetele de butoni, apanajul elegantei. La domni

Ea ocupa tot sifonierul, el primeste doar un sertar in dressing, vasele ei stau in dulapuri pe 3 pereti in bucatarie, iar el primeste loc pentru scule tocmai pe balcon, si acolo inghesuit pe 50 cm patrati pentru ca, florile ei, 50 (de mii) la numar, aproape ca i-au napadit si pe vecini. Si cu accesoriile, aceeasi poveste: bijuteriile ei salasluiesc in 5 casete de bijuterii, la oglinda, pe masuta de toaleta si pe masuta de cafea, iar el trebuie sa

Citeste tot