0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Casete bijuterii

Casete bijuterii

Amintirile frumoase se păstrează în suflet, iar obiectele legate de ele își găsesc loc în casete speciale pentru bijuterii. Descopera cutiile de bijuterii în care e loc pentru toate obiectele dragi și alege-o pe cea care i se potrivește.  

4 Produs(e)

4 Produs(e)

Cum alegi caseta de bijuterii potrivita?

Rating: 4.76 /5 (221 voturi)

Asa cum doamnele pot purta orice culoare si orice tip de haine, la fel si casetele de bijuterii, disponibile in nenumarate culori, forme si materiale, isi gasesc fiecare cate o admiratoare in functie de gusturile acesteia. 

Insa pentru a putea vorbi de dragoste la prima vedere, este crucial sa optati pentru o caseta in stilul sarbatoritei. Asadar alegeti cutii elegante realizate din piele naturala (WindRose) pentru ocaziile importante sau doamnele pretentioase si casete de bijuterii inedite (Stackers) pentru femeile nonconformiste sau tinere si active.  

Este important sa alegi caseta de bijuterii de dimensiuni potrivite.

Gandeste-te la cat de multe bijuterii are femeia careia i-o veti darui. Doamnele in etate, adeseori si cele cu cea mai bogata colectie vor aprecia o caseta mare care sa le poata gazdui absolut toate accesoriile, in timp ce tinerele domnite sau cele care cu un numar mai redus de bijuterii vor gasi ca fiind mult mai potrivita o caseta mai mica pe care sa aiba cu ce sa o umple.

Mergeti si mai departe si amintiti-va ce tip de bijuterii predomina in colectia ei

Are mai multi cercei, mai multe bijuterii voluminoase, mai multe lantisoare subtiri? Si avand in vedere ca fiecare caseta are un anumit specific determinat de numarul de compartimente destinate anumitor tipuri de bijuterii, alegeti caseta care sa raspunda necesitatilor ei.

Reflectati si asupra locului in care va fi plasata cutia de bijuterii

O cutie care isi va gasi rezidenta permanenta pe masuta de toaleta poate fi si una mare si grea, insa pentru calatorii va dori una pe care sa o poata ridica singura. Cu cat o caseta are mai multe sertare, si mai ales cele din lemn, cu atat este mai grea. In plus, pentru calatorii veti dori o caseta cu un sistem de inchidere sigur si cu maner, ci nu o caseta realizata din componente nefixate.

De mentionat ar mai fi si ca o caseta cu oglinda ar putea fi mai apeciata de sarbatorita intrucat isi poate admira imediat cerceii din urechi.

Daca doamnele isi pastreaza obiectele dragi in cutii speciale de bijuterii, domnilor li s-ar potrivi o cutie de ceasuri sau o caseta eleganta pentru butoni.

Caseta de bijuterii, microuniversul femeii elegante

O oaie, doua oi, trei oi? degeaba, nu functioneaza. Nu vei adormi numarand oi. Mai bine te gandesti la ceva mai placut, mai bine ii atingi pielea moale si colturile fetei, iti plimb degetele de-a lungul ei, mai bine o desmierzi si o mangai? Ai vrea sa ti se deschida. Dar pentru ca e a ta si ii stii punctul sensibil, e suficient sa bagi cheia in incuietoare si, intr-o clipita, ai patruns. Inauntrul ei, o catifelare de nedescris! Denivelari fine si zeci de compartimente pentru accesoriile tale.

Citeste tot