0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Truse manichiura si pedichiura

Truse manichiura si pedichiura

Ofera cadou o trusa de manichiura-pedichiura care va dura o viata!

Manichiura si pedichiura ingrijita e mereu la moda, iar trusa de manichiura-pedichiura un obiect esential pentru un look de nota 10. Colorata sau eleganta, completa sau pentru calatorii, alege sa oferi un cadou practic de pe iLUX - o trusa de manichiura-pedichiura care va dura toata viata. 

7 Produs(e)

7 Produs(e)

Cum alegi trusa perfecta pentru manichiura-pedichiura?

Rating: 4.78 /5 (205 voturi)

Cadouri practice si de calitate germana, trusele de manichiura-pedichiura marca Erbe Solingen sunt dotate cu instrumente profesionale made in Solingen. 

Mainile si modul in care sunt ingrijite pot spune multe despre tine, un motiv in plus ca sa alegi niste instrumente de calitate si profesioniste

Cel mai important pentru sanatatea unghiilor este sa pastrezi instrumentele intr-un loc curat in care sa nu intre impuritati, motiv pentru care etuiurile pentru instrumentele de manichiura si pedichiura satisfac cu brio aceasta necesitate. 

Alege trusa de manichiura in functie de: materialul din care sunt confectionate instrumentele, numarul de instrumente, designul si de materialul din care este confectionat etuiul, dar si in functie de necesitatile sarbatoritului

Trusa de manichiura este un cadou personal care se preteaza atat barbatilor, cat si femeilor cu care ai o relatie apropiata. Pentru barbati, alternativa este un set de barbierit, iar pentru femei, poti opta pentru o caseta de bijuterii.

Mit si adevar. Ustensilele de manichiura-pedichiura Solingen

Iti amintesti luptele cavalerilor mesei rotunde? Cu sabiile lor puternice care nu se rupeau nici cand loveau cu ele in piatra? Sau luptele samurailor, cu sabiile lor pericoloso spongersi care taiau chiar si o esarfa de matase din zbor? Acelea da taisuri. Nu ca cele ale forfecutelor de azi care nu pot taia nici macar o coala de hartie, daramite o unghie. Vestea buna este ca vechiul mestesug nu s-a pierdut peste tot.

Citeste tot

Trusa de manichiura, mini ghid de cumparare

Sunt foarte multe truse de manichiura pe piata, de la cele mai comune pana la trusele profesioniste pe care si le-ar dori si o manichiurista cu experienta. Cum deosebesti un set de manichiura de calitate de una care se strica in 6 luni? Cum stii care este cea mai potrivita pentru femeia pe care o ai in gand?

Citeste tot