0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri 8 martie - Ziua Femeii

Mame, soții, iubite, prietene, chiar și femeile mentor - toate aceste ființe minunate din jurul nostru care ne copleșesc uneori cu atenție, grijă și dragoste... Dar ele oare de unde se încarcă cu energia pozitivă pe care o răspândesc cu atâta generozitate în jur? Rețeta e simplă: cu cât primesc mai multă iubire, cu atât dăruiesc mai multă! 

Așadar, răsfățați-vă femeile dragi cu ocazia zilei femeii. Răsfățul se va întoarce în curând... mult înmulțit!

Produse 1 pana la 32 din 62 total

  1. 1
  2. 2

Produse 1 pana la 32 din 62 total

  1. 1
  2. 2

Arătați-i aprecierea cu ajutorul unui obiect ales cu grijă

Cum ar arăta universul nostru privat, al fiecăruia dintre noi, fără femeile care îl locuiesc? Cum ne-am purta noi în lume fără a fi beneficiat de influența benefică a unei mame, nașe sau bunici? Cum ar arăta casa noastră sau locul nostru de muncă? Ce fel de oameni am fi? Ce bine totuși că suntem nevoiți să facem doar un exercițiu de imaginație și că nu trăim într-o lume lipsită de femeile noastre dragi: mama, iubita, nașa, soția sau șefa de la care învățăm mereu atâtea! 

Dacă vă întrebați ce fel de lucru ar putea fi acela prin care îi putem arăta unei femei îndrăgite recunoștință și respect, nu vă complicați prea tare. Pentru a vă putea arăta sentimentele cu ajutorul unui simplu obiect e nevoie doar să găsiți ceva ce ați remarcat că îi place femeii pentru care ați ajuns aici. Sau să îi oferiți acel lucru care deși pentru alții pare banal, e special pentru povestea voastră. Femeile știu să citească semnificația din spatele unui gând și al unui gest generos.

Ce cadou de 8 Martie sa oferi femeilor din viata ta?

Nu va faceti griji, dragi barbati, o sa va dam idei de cadouri de 8 martie deosebite care sa va scoata din impasul alegerii cadoului potrivit pentru toate aceste femei care va fac zile fripte si fara de care viata n-ar mai avea nici sare, nici piper

Citeste tot

Cadouri pentru femei de 8 Martie dupa zodie

Se spune ca femeia nu trebuie atinsa nici macar cu o floare, dar sa i le oferi este foarte indicat avand in vedere slabiciunea lor incurabila pentru gingasele papadii. Iata asadar ce fel de floare trebuie sa oferi fiecarei zodii in parte si cateva idei originale de cadouri de 8 martie.

Citeste tot