0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri 8 martie iubită

La începutul unei povești de iubire, dovezile de aprecire pot fi oricât de mărunte. Pe măsură ce timpul petrecut împreună se adună și dovezile respective vor deveni din ce în ce mai consistente. 

Adeseori, când neglijați aceste ritualuri e semn că neglijați relația. Ar fi păcat, deoarece, de cele mai multe ori, femeile răsplătesc cu generozitate fiecare gest de iubire. 

5 Produs(e)

5 Produs(e)

Când cadoul de 8 Martie e doar un pretext pentru a fi din nou împreună

Să nu cumva să credeți cuvânt cu cuvânt o femeie care susține că darurile și ritualurile nu contează pentru ea. Fiți precaut și citiți printre rânduri! Poate v-ați îndrăgostit taman de cea mai non-conformistă, dar sigur e și creativă - caz în care puteți ignora - aparent - o ocazie oficială, cu condiția să creați voi alta, una specială, doar a voastră!

Pe măsură ce veți reinventa împreună roata și calendarul, veți remarca însă că e mult mai simplu să urmați pașii trasați dinainte... De exemplu, de ziua femeii ar fi chiar nedrept ca toate din jur să primescă dovezi de apreciere numai iubita voastră nu! Până la urmă, nu e vorba despre cât de originali sunteți, ci de crearea unor amintiri frumoase împreună. Profitați așadar de orice ocazie pentru a vă construi o poveste frumoasă unul alături de celălalt. 

Cadouri de 8 martie pentru sotie sau iubita. Mit si adevar

Ce crede EL vs. ce vrea EA de fapt de 8 martie     ? TU!? Da, tu, barbatul care cauti sa scapi cu viata usor de Ziua Femeii. Imagineaza-ti pentru o clipa ca partenera ta este alergica la polen si ca are diabet. Ochii cat cepele, ti se taie respiratia, genunchii ti se inmoaie. Si te intre

Citeste tot