0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri 8 martie șefă

Când avem noroc de o șefă bună, nicio ocazie de a ne arăta recunoștința nu e de ratat. Dacă mai avem și niște colegi cu care ne putem uni forțele și la treabă și la distracție, proiectul de 8 Martie e aproape rezolvat. Alegeți împreună un cadou potrivit felul de a fi al femeii cu care vă împărțiți viața la birou din propunerile noastre de mai jos și personalizați-l cu un mesaj cald care să îi îmblânzească atitudinea "professional".

7 Produs(e)

7 Produs(e)

Ce obiecte sunt potrivite drept cadou de 8 Martie în mediul de afaceri?

O relație bună cu șefa ne echilibrează viața, așadar fiecare ocazie în care putem pune umărul la perfecționarea acesteia e binevenită.

Când avem un loc de muncă nou e ușor să ne limităm la flori și ciocolată, dar pe măsură ce trec anii și relația cu șefa devine mai "stabilă". Micile atenții devin atunci tot mai repetitive până ajung să își piardă din semnificație. Evitați să oferiți an de an aceleași lucruri și arătați-i aprecierea prin căutarea cu grijă a noi feluri de a o onora.

De exemplu, puteți coopta colegii la un cadou precum un portofel elegant de piele pe care să îl umpleți cu bilețele pe care ați scris fiecare un gând bun. Sau îi puteți lua împreună o casetă de bijuterii pentru călătorii care îi va prinde bine când pleacă în deplasări. Chiar și un mesaj decorativ simpatic poate fi potrivit cu ocazia zilei de 8 Martie - îi va înveseli biroul pentru tot anul...

Ce cadou de 8 Martie sa oferi femeilor din viata ta?

Nu va faceti griji, dragi barbati, o sa va dam idei de cadouri de 8 martie deosebite care sa va scoata din impasul alegerii cadoului potrivit pentru toate aceste femei care va fac zile fripte si fara de care viata n-ar mai avea nici sare, nici piper

Citeste tot