0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri aniversare căsătorie pentru soție

Pentru toate momentele în care ne stă alături, partenera de viață ar merita să fie sărbătorită câte puțin în fiecare zi. Dar ziua în care a zis "da" de față cu toți cei dragi rămâne una specială. Oferiți-i un cadou prin care sărbătoriți și reînnoiți legământul stabilit la începutul iubirii.

Produse 1 pana la 32 din 49 total

  1. 1
  2. 2

Produse 1 pana la 32 din 49 total

  1. 1
  2. 2

Cum alegem un obiect care să reflecte consolidarea unei promisiuni?

Cu ocazia aniversării căsătoriei aveți o nouă șansă de a va oferi o amintire frumoasă împreună. Fiți deschis și generos. Profitați de ocazie pentru a întări legătura atât de prețioasă pe care o aveți cu femeia aleasă. Dacă vă întrebați ce fel de obiect ar putea fi atât de încărcat de semnificație, răspunsul îl veți putea găsi doar privind atent la relația pe care o aveți cu soția dvs.

Alegeți un cadou care întărește complicitatea dintre voi, un obiect care, deși aparent banal, face trimitere la o amintire comună la care vă raportați amândoi cu plăcere. De exemplu, o cutie de bijuterii poate ajunge să conțină nu doar podoabele ei de preț, ci și momentele speciale în care au fost oferite și atunci devine un album de amintiri și viață trăită împreună. La fel, o geantă sau un portofel pot conține nu doar lucruri utile de zi cu zi ci și scrisori, fotografii sau alte amintiri ale clipelor petrecute împreună... Sau dacă doriți să îi reamintiți cât de îndrăgostit erați odată de mâinile ei frumoase, o trusă de manichiură poate fi exact cadoul potrivit.

Povestea cadoului pentru aniversarea casatoriei

Inca un an de la casatorie, inca o dovada de iubire "Se apropia cu pasi repezi octombrie, iar sotul meu nu pomenea nimic de aniversarea celor 5 ani de cand eram impreuna. Crezand ca a uitat

Citeste tot

Cadouri pentru soț și soție la aniversarea primilor ani de căsătorie

Ați spus DA în fața familiei, nașilor și prietenilor acum un an, doi sau poate cinci! Vă uitați la albumele foto care au păstrat intacte zâmbetele și emoțiile din ziua căsătoriei și parcă vă încearcă un sentiment de nostalgie. Ați vrea să inventați chiar voi mașina timpului, pentru a retrăi ziua în care ați devenit soț și soție! Dacă nu reușiți să dați timpul înapoi, vă puteți bucura de prezent cu ajutorul aniversărilor de nuntă, care se pot tranforma în mici sărbători, menite să vă aducă dragostea, din nou, în centrul atenției.

Citeste tot

Idei de cadouri pentru aniversările de căsătorie: de la 6 la 10 ani

După vorba cântecului pe care deseori l-ați auzit la nunți, “trece vremea și n-o poți opri!” Şi uite aşa cinci ani se fac şapte şi într-o clipă deschizi ochii şi sărbătoreşti un deceniu alături de persoana iubită. Pentru voi, toţi cei norocoşi că aţi găsit persoana alături de care luptaţi zi de zi pentru o căsnicie trainică, continuăm seria ideilor de cadouri pentru aniversările de căsătorie.

Citeste tot

Psihologul Domnica Petrovai ne ajută să înțelegem ce este cadoul, care este semnificația lui și de ce este el important într-o relație

Ce este cadoul? Când a apărut el? De ce își fac oamenii cadouri? Ce este un cadou potrivit? Ce simbolizează cadoul? Poate un cadou să ne apropie sau, dimpotrivă, să ne îndepărteze unul de celălalt? Sunt doar câteva dintre întrebările care ne-au trecut tuturor prin minte, femei și bărbați, într-un moment sau altul. Psihologul Domnica Petrovai ne răspunde la toate aceste întrebări.

Citeste tot