0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri aniversare căsătorie

Putem urmări tradiția darurilor oferite cu ocazia aniversării căsniciei până la Imperiul Roman. Pe atunci se obișnuia ca soțul să își încoroneze partenera de viață cu o cunună de argint la împlinirea a 25 de ani de căsnicie și cu una de aur când aniversau 50 de ani!

Mult mai târziu, în secolul XX companiile au încurajat dezvoltarea de noi tradiții comerciale pentru a sărbători fiecare an aniversar în parte. Dar, până la urmă, de ce să nu ne umplem viața unii altora cu mai multe sărbători, cadouri și bucurii?!

3 Produs(e)

3 Produs(e)

Care este menirea unui cadou oferit la aniversarea căsătoriei?

Scopul cadoului dăruit persoanei iubite la aniversarea căsătoriei este de a-i confirma sentimentele tale, de a-i spune cât de mult îl iubești.

In consecință, cadourile pentru aniversarea căsătoriei trebuie sa aibă valoare sentimentală și să evoce acel moment în care destinele voastre s-au unit. Fericită ziua aceea care a început cu o surpriză de la persoana iubită, cu un cadou de nuntă emoționant. Ce zi!

Povestea cadoului pentru aniversarea casatoriei

Inca un an de la casatorie, inca o dovada de iubire "Se apropia cu pasi repezi octombrie, iar sotul meu nu pomenea nimic de aniversarea celor 5 ani de cand eram impreuna. Crezand ca a uitat

Citeste tot

Ce cadouri oferi unui cuplu la aniversarea casatoriei?

Asa apar casniciile longevive si cuplurile care inca se mai tin de mana chiar daca firele de par negru abia se mai zaresc printre cele albe. Acestia sunt oamenii care nu uita de ziua cand au spus “Da!” si sarbatoresc evenimentul, oamenii care merita din tot sufletul sa fie cinstiti cu cadouri pentru aniversarea casatoriei.

Citeste tot