0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri bărbați

Produse 65 pana la 76 din 76 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Produse 65 pana la 76 din 76 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Ce fel de cadouri le plac bărbaților?

Primul lucru la care ne gândim când căutăm un cadou care să placă unui bărbat - fie el coleg, șef, prieten, tată, soț sau fiu - este, de fapt, un instinct: să găsim ceva care îi împlinește o nevoie.

Să nu uităm totuși că un bărbat, când are peste 20 de ani, nu mai este un băiat, el știe să își satisfacă singur nevoile. Când vrea o cămașă, știe să și-o aleagă singur în funcție de ocazia pentru care îi trebuie. Când are nevoie de cuțite de bucătărie, va prefera să le aleagă chiar el (știind deja ce caracteristici caută și, în plus, căutarea și documentarea sunt o vânătoare plăcută).

E bine să evităm atât voucherele impersonale, cât și hainele care sunt o chestiune de gust și stil individual. Cadoul perfect pentru un bărbat este un obiect cu potențial de a crea sau împlini o dorință, nu o nevoie.

Iată și o încurajare specială pentru femeile care caută "Cadoul Potrivit": înlăturați alegerile complicate, bărbații sunt chiar simpli, dar asemenea unui croi Chanel, există multă complexitate în simplitatea lor. Țineți cont că obiectul pe care i-l veți dărui e un detaliu care definește încă puțin relația pe care o clădiți, căutați-l cu răbdare și generozitate de fiecare dată. Merită!

Apropie-te de realitate prin cadouri pentru barbati dupa personalitate

Stim, ai incercat totul, dar de fiecare data tu crezi ca ai gasit cadoul perfect, lui ii provoaca strabism. Insa, motivul pentru care nu reusesti sa rezolvi ecuatia cadoului ideal este pentru ca nu te raportezi si la personalitatea lui.

Citeste tot

Cadouri speciale pentru barbati, luati si meditati

E normal sa-si doreasca un cadou special!   Ce a fost la inceput, oul sau gaina? De ce zboara pasarile? O?sa fiu un parinte bun? Ce face un cadou sa fie special? Intrebari care ne-au chinuit pe toti la un moment dat. Unele imposibile, iar altele care au o sansa sa-si gaseasca raspunsul asa cum e cea referitoare la cadourile speciale pentru barbati. Intrebare la care incercam sa raspundem aici. Si atentie, nu este un subiect de luat in ras caci fericirea barbatilor (deci automat si a voastra, doamnelor) depinde de cum veti ab

Citeste tot

50 idei de cadouri personalizate pentru EL

E minunat, are numele meu gravat!   Ea poate sa poarte fusta, pantalon, rochie sau fusta-pantalon. El, saracul, el trebuie sa se rezume la pantaloni.? Si dupa ce ca beneficiaza de o singura varianta de a-si acoperi posteriorul si aceea este destul de limitata ca modele. Chit ca vrei sa-I faci o surpriza si ii faci pe comanda, la croitor, tot doi craci si un tur va avea. Si atunci ce varianta iti ramane cand tii mortis sa ii oferi un cadou cu totul si cu totul special, unicat? Sa ii aduci o pietricica de pe Jupiter? Poate unic,

Citeste tot