0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri Corporate

Cadouri business de calitate pentru oamenii cu care lucrezi

Cadoul business este un dar oficial care se practica atat in lumea afacerilor, cat si la nivel individual daca esti in pozitia de a face un cadou unei persoane mai sobre, cu un anumit statut. Prin definitie, cadoul business este un cadou impersonal, de calitate, de firma pe care il poti oferi atat barbatilor cat si femeilor.

Cele mai vandute

Mergi la tinta cu un cadou business bine ales!

Cadourile business se fac pentru a mentine sau imbunatati relatiile in afaceri. Deoarece implicatiile sunt semnificative, si cadoul trebuie sa fie consistent si de calitate. iLUX iti ofera cadouri business elegante de la branduri renumite care va vor netezi calea in negocierile viitoare. 

Cadoul care vine din partea unei firme sau din partea unui colectiv pentru managerul de la o alta firma are caracteristicile unui cadou pe care il oferi unui necunoscut de a carui influenta depinde succesul firmei tale. In consecinta, cadoul nu poate fi decat oficialde calitate si de firma.  

In cazul in care firma urmeaza sa trimita un numar mare de cadouri catre angajati sau colaboratorii sai, puteti consulta sectiunea de cadouri corporate. 

Cadoul oferit de o persoana unei alte persoane care nu are legatura cu domeniul afacerilor, dar pur si simplu este genul sobru, clasic, mai conservator - un astfel de cadou nu trebuie sa fie prea personal, dar prin care totusi vrei sa-i arati aprecierea. 

Afla din articolele de pe blog ce alte idei de cadouri corporate si business le poti oferi partenerilor si colaboratorilor tai.