0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Ceasuri birou

Ceasuri birou

Pentru firile artistice, care caută frumosul în orice colț de lume, ceasul de bioru inspirat din pictura suprarealistă e cadoul ideal. Arată-i cât de bine îl cunoști și surprinde-l cu un cadou pe care știi că și-l dorea demult. Pentru persoanele cărora le place rafinamentul britanic, un ceas de birou de la Dalvey poate fi cadoul potrivit. Alege un ceas de birou personalizat, ca să oferi o amintire pentru toată viața. #PentuCăÎțiPasă

3 Produs(e)

3 Produs(e)

Ceasul de birou – cadoul care dainuie in timp

Rating: 4.67 /5 (48 voturi)

Alege ceasul in functie de particularitatile acestuia, design si functionalitati. Apoi, pentru un plus de originalitate, poti opta pentru personalizarea ceasului.

Ceasurile de birou sunt un cadou potrivit atat pentru barbati, cat si pentru femei, dar mai ales pentru a sublinia ideea unei relatii trainice, in semn de apreciere a timpului pe care il petreceti impreuna.

Daca ideea unui ceas cadou iti surade, dar nu neaparat pentru birou, iti recomandam ceasurile de mana si buzunar, iar pentru un colectionar, iti recomandam cutiile de ceasuri, care sunt garantul sigurantei accesoriilor de exceptie.