0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Ceasuri de perete și etajeră

Ceasul de perete nu e doar un obiect de decor util, el poate avea si stil!

Da personalitate camerei sau ofera cadou un ceas de perete decorativ, lucrat de artistii italieni inspirati din suprarealism si din opera lui Salvador Dali. Moderne, inedite si atent mestesugarite, ceasurile de perete sau ceasurile pentru etajera de la Antartidee sunt cele mai surprinzatoare opere de arta practica pe care le-ai intalnit vreodata.

4 Produs(e)

4 Produs(e)

Un ceas de perete decorativ este un cadou deosebit!

Rating: 4.78 /5 (23 voturi)

Ceasurile de perete Antartidee pot fi asortate oricarui tip de camera: poti alege un ceas de perete pentru bucatarie, un ceas de perete pentru living care pare ca ce topeste sau un ceas pentru dormitor care sa vorbeasca despre destinatar: un pantof pentru EL si un pantof cu toc cui pentru EA

Iar daca vine o ocazie aparte, alege un ceas de perete modern care sa vorbeasca in numele tau, precum ceasul de perete in forma de inima. O va cuceri pe sotia ta cu ocazia aniversarii casatoriei. Si nu numai. Ceasurile de perete decorative sunt un cadou potrivit pentru multe ocazii: la nunta sau cununie civila, la zile de nastere, la Craciun si chiar pentru pensionare. 

Indiferent daca il cumperi pentru tine sau daca il vei oferi cadou, alege un ceas de perete inedit. Merita! Sau, daca nu vrei sa gauresti peretii, te poti orienta spre un ceas de birou sau pentru etajera. La fel de chic si la fel de nonconformist.

Util, dar si cu stil: ceasul de perete

Ce a fost primul, oul sau gaina, ceasul de perete sau ceasul de mana? Avand in vedere ca la inceputuri oamenii masurau timpul dupa soare si de abia apoi au scornit ceasuri pe baza de lumanari, pe baza scurgerii apei sau a nisipului (clepsidra), e clar care a fost primul.

Citeste tot