0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Amintiri din copilarie

Un set primul dinte si prima bucla sau un suport pentru certificatul de nastere sunt un cadou practic pe moment si de suflet pe viitor, cand se transforma intr-o amintire pretioasa. #PentruCaTiPasa

4 Produs(e)

4 Produs(e)

Cutiute cu amintiri - un cadou de nepretuit

Rating: 4.54 /5 (13 voturi)

Un set primul dinte si prima bucla sau un suport pentru certificatul de nastere sunt un dar foarte inspirat din mai multe motive:

In primul rand, acestea sunt un cadou simbolic deosebit care le va aminti parintilor toata viata de primele luni de viata ale copilului.

In al doilea rand, sunt un dar practic la a carui utilitate nu se gandeste nimeni pana in momentul in care sunt cu dintisorul in palma si sesizeaza ca nu au in ce sa il pastreze.

Alege cutiuta portivita in functie de design si de sexul copilasului

Acest cadou, chiar daca se achizitioneaza cu ocazia botezului, a unei aniversari sau a taierii motului copilului, adevaratii destinatari ai cadoului sunt parintii, deoarece lor trebuie sa le transmiti cat de importanta este familia lor pentru tine. 

Pentru ca sa devina o aminitre pe care o va pastra toata viata, personalizeaza setul de cutiute argintate sau suportul certificat nastere prin gravura cu numele bebelusului, data de nastere, sau ofera-le alaturi de o cutie muzicala si pusculita argintata.