0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Rame si albume foto

O rama foto deosebita poate amplifica frumusetea si mesajul unei fotografii cu valoare sentimentala. Amintirile se pastreaza in suflet, iar fotografiile isi gasesc locul in rame foto deosebite. 

2 Produs(e)

2 Produs(e)

Rama si albumul foto - un cadou amintire

Rating: 4.74 /5 (19 voturi)

Rama si albumul foto nu este doar un cadou practic, ci si simbolic, aflandu-se in stransa legatura cu retrairea trecutului. In plus il va ajuta pe destinatar sa pastreze in conditii optime pretioasele amintiri developate cu grija. 

Alege rama sau albuul potrivit tinand cont de evenimentul la care vei participa, deoarece iti oferim rame foto dedicate nuntilor, botezurilor, sau simple si elegante pentru restul situatiilor. 

Alege rama sau albumul foto in functie de varsta destinatarului. In camera unui adult se potriveste o rama foto stilata, in timp ce in dormitorul unui copil se integreaza mai bine in peisaj o rama cu elemente de desene animate. 

Poti oferi cadou o rama unei persoane cu care ai o relatie mai calda (mamei, sotiei), unei persoane despre care stii ca ii place sa fie inconjurata de amintiri (nasa), sau unuia cu care impartiti o istorie (coleg de birou).   

Ofera rama foto cu o poza inserata deja sau una cu dedicatie, sau alaturi de un mesaj decorativ.