0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri Crăciun Bărbați

Indiferent de vârsta sau de felul fiecăruia de a fi, Crăciunul este perioada aceea magică în care redevenim cu toții copii.

Despre bărbați se spune demult că ei rămân, de fapt, copii. Acum, mai mult ca oricând, putem privi latura aceasta a lor cu mai puțină gelozie și mai multă bunăvoință. A reuși să îți păstrezi spiritul de copil e o aptitudine remarcabilă.

Alegeți așadar cadoul de Crăciun de anul acesta gândindu-vă cu drag atât la bărbatul pentru care ați ajuns aici, cât și la copilul din sufletul lui. 

Produse 1 pana la 32 din 77 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Produse 1 pana la 32 din 77 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Ce fel de cadouri de Crăciun pentru bărbați pot bucura spiritul lui de copil?

În ceea ce privește bărbații, rețeta unui cadou de succes nu e niciodată pe atât de complicată, pe cât reușesc femeile să creadă că e. Arătați-i că în timpul petrecut împreună ați acordat atenție gusturilor, stilului sau preocupărilor lui. Alegeți-i un lucru care să se potrivească cu felul lui de a fi și să îi împlinească totodată un capriciu.

Dacă e colecționar de ceasuri sau butoni, se va bucura de o cutie elegantă care-i va proteja modelele lui preferate. Dacă este genul îngrijit care ține la tenul lui proaspăt în ciuda modei bărboșilor de azi, răsplătiți-i atitudinea cu un set de bărbierit șic. Iar dacă ați remarcat că se relaxează într-o companie aleasă alături de un "special drink" nu veți da greș cu un bar în formă de glob pământesc!

Gândiți-vă la scenele obișnuite din viața lui și veți descoperi ușor acel obiect care îi va oferi o bucurie de fiecare dată când îl va folosi. Gândiți-vă așadar la scenele obisnuite din viața bărbatului pentru care căutați un cadou special de Crăciun și veți descoperi mai ușor acel obiect care îi va crea momente speciale. 

Cele mai potrivite cadouri de Craciun pentru barbati in functie de zodie

Zodia ii influenteaza temperamentul si gusturile, fiind un ghid extrem de util pentru a afla ce ii place si a gasi exact acele cadouri care ii vor unge pe suflet. Asadar, pentru ca anul acesta sa-l dai pe spate, ia taurul de coarne si consulta ghidul personalizat de cadouri de Craciun pentru barbati in functie de fiecare zodie!

Citeste tot

Ce cadouri de Craciun se potrivesc barbatilor, in functie de varsta?

De ce varsta e importanta cand cumparam un cadou de Craciun unui barbat? Hehe! Simplu, pentru ca barbatii se schimba enorm odata cu varsta! Daca la 20 de ani poti sa-l dai gata cu un tricou de firma si un parfum, pe masura ce avaseaza in varsta si a

Citeste tot

Mesaje personalizate pentru cadourile de Crăciun

Ne dorim adesea să le arătăm celor dragi cât de mult înseamnă pentru noi că fac parte din viața noastră. Un mod potrivit de a ne exprima aceste sentimente cu ocazia Sărbătorilor de iarnă este personalizarea cadourilor oferite și adăugarea unui mesaj care să le meargă la suflet.

Citeste tot