0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri Crăciun Business și Corporate

De-a lungul anului investim destul de mult timp dezvoltînd relațiile noastre profesionale. Cele care ne-au adus satisfacții sau cele de la care avem speranță că se vor dezvolta în beneficiul ambelor părți în anul următor ar merita incluse pe "lista lui Moșu'".

Pentru că generozitatea e adesea răsplătită cu generozitate, merită să fim deschiși să dăruim câte un cadou în semn de apreciere și celor care nu fac parte din cercul nostru apropiat. Așadar, vă invităm să parcurgeți propunerile de mai jos, dintre care majoritatea pot fi personalizate.

Produse 1 pana la 32 din 41 total

  1. 1
  2. 2

Produse 1 pana la 32 din 41 total

  1. 1
  2. 2

Cadoul de Crăciun pentru relațiile de business e nevoie să fie tot un obiect de business?

Mai mult decât sărbătorirea Crăciunului, cadourile de business de final de an reprezintă consolidare a unei relații. Nu este necesar să ambalăm totul în beteală sau hârtie cu reni decât dacă avem o relație mai personală cu un anumit colaborator.

Alegerea obiectului dăruit depinde mult de tipul de relație pe care o avem. Portofelele, portcardurile și ceasurile de birou sunt o variantă sigură oricând. Sunt si usor de personalizat, chiar dacă sunt puțin cam impersonale.

Dar dacă tot facem un efort să extindem lista Moșului, frumos ar fi să alegem obiecte care se potrivesc celor cărora le dăruim. De exemplu, când știm că un partener anume are multe delegații în anul care vine îi putem oferi o elegantă trusă de călătorie pentru bărbierit și manichiură sau chiar o cutie pentru a-și transporta în siguranță colecția de ceasuri. Sau, dacă stim ca un alt partener rămâne adesea până târziu la birou sau are des întâlniri unde e gazdă, îi putem oferi un bar sub formă glob pământesc din care se/ își poate servi câte un drink care să relaxeze atmosfera...

Când ținem cont de felul de a fi al celui căruia îi alegem un cadou, arătăm că nu doar am bifat un alt task de final de an, ci că ne-am gândit cu grijă și atenție la el. Iar aceasta nu poate decât să îl măgulescă și să ne pună într-o poziție favorabilă în agenda lui de business.

Vă dorim cu această ocazie tuturor mult succes și inspirație!