0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri Crăciun Copii

Crăciunul e cu adevărat magic atunci când avem copii în jur. Cu ajutorul lor reușim să retrăim clipele acelea dintre basm și realitate situate cumva înafara timpului.

Oferiți copiilor cadourile mult așteptate, dar și câteva obiecte surpriză. Puteți adăuga sclipire și farmec noianului de daruri de sub pom alegând din propunerile noastre de mai jos. Toate  pot fi personalizate în numele Moșului.

15 Produs(e)

15 Produs(e)

Ce fel de lucruri adaugă magie darurilor de Crăciun pentru copii?

De cele mai multe ori copiii știu exact ce își doresc de la Moșu' atunci când sunt întrebați. Probabil puțini își vor dori o pușculiță, de exemplu, dar dacă vor descoperi sub brad una atrăgătoare cu ajutorul căreia pot învăța să își adune banii pentru a-și împlini și alte dorințe de-a lungului anului, poate că le-ar prinde bine și un cadou pe cât de elegant, pe atât de util.

Magia nu împlinește doar capricii, ea este și un mijloc prin care copiii ajung să învățe lucruri care le vor fi de folos pentru mai târziu. De aceea un glob pământesc care poate fi colorat iar și iar și iar poate fi un cadou dublu-magic.

Alegeți cu grijă darurile de pus sub brad, nu doar pentru prichindelul de acum, ci și pentru cel de peste câteva luni. Copiii cresc atât de repede! Gândiți-vă numai ce diferiți erau nu mai departe de azi-vară. Magic și frumos este să fim generoși ajutându-i zi de zi să devină oameni buni pentru ei înșiși și petru cei din jur.

Cadoul de Craciun prin ochii unui copil

Cea mai importata sarbatoare a copilariei este Craciunul care, pentru un copil, este un imens teren de joaca cu brazi impodobiti, globuri colorate, reni zburatori si cadouri, cadouri, cadouri.

Citeste tot