0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri Crăciun Iubit

Când suntem îndrăgostiți e foarte ușor să observăm lucrurile care îi plac celui drag pentru că atenția noastră e captivată de persoana lui. 

Oferiți-i obiecte care deși pentru alții pot parea banale, ele exprimă ceva special despre povestea voastră. Majoritatea propunerilor de mai jos pot fi personalizate cu un mesaj. Cadoul de sub brad va fi astfel și mai special.

Produse 1 pana la 32 din 73 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Produse 1 pana la 32 din 73 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Ce fel de cadou poate construi povestea voastră mai departe?

Oricât de tentant este să alegem un lucru prin care îi facem un "upgrade" de stil celui drag, e important să nu uităm că ne-am îndrăgostit de o persoană care are deja un gust și un lifestyle format. Generozitatea de Crăciun e despre bucuria celuilalt, nu despre dorința noastră de a-l ajusta pe ici pe colo.

Dacă doriți să vă surprindeți iubitul, tot ce trebuie să faceți este să fiți atent la felul lui de a fi. Îi cunoașteți micile riualuri cu care își organizează timpul? Atunci deja puteți intui ce fel de obiecte i-ar putea face zilele mai frumoase.

De exemplu, un ceas de birou interesant îi va atrage atenția în fiecare zi cât timp mai are până vă veți întâlni. Un mesaj decorativ vesel îl va face să zâmbească gândindu-se la voi chiar și atunci când nu sunteți împreună. Un portofel elegant din piele îi va reaminti zi de zi de atingerile voastre, iar un set de bărbierit ediție specială îl va încuraja să își păstreze tenul fin pentru apropierile dintre voi...

Iar dacă vreți să îi dați de înțeles că sunteți pregătită să petreceți tot mai mult timp împreună, investiți într-un coș de picnic pentru la vară pe care îl puteți inaugura de pe-acum într-o seară romantică cu picnic sub brad.

10 idei de cadouri de Craciun pentru iubit

Ciocolata si haine mulate, inotatul si lenevitul in pat? cum ar fi sa poti imbina 2 dintre activitatile preferate care, insa, se bat cap in cap? Cum ar fi sa te mandresti ca i-ai oferit un cadou senzational, insa sa nu-ti fi batut deloc capul cautand idei? Stiu, ti se pare Misiune Imposibila 2, dar iata cum poti sari etapa stoarcerii creierilor dupa idei de cadouri de Craciun pentru el.

Citeste tot