0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri Crăciun Iubită

Când doriți să vă arătați sentimentele cu ajutorul un cadou de Crăciun, e nevoie doar să găsiți ceva ce ați remarcat că îi place. Sau să îi oferiți acel lucru care deși pentru alții pare banal, e special pentru povestea voastră. Majoritatea propunerilor noastre de mai jos pot fi personalizate cu un mesaj. Cadoul de sub brad va fi astfel și mai special.

11 Produs(e)

11 Produs(e)

Ce fel de cadou poate construi povestea voastră mai departe?

Când suntem îndrăgostiți simpla prezență a persoanei iubite e un cadou suficient, la început. Bilete la film, bilețele, ambalaje - toate mărunțișurile sunt păstrate cu sfințenie doar pentru că ne amintesc de cel drag.

Dacă doriți să surprindeți femeia iubită cu ocazia Crăciunului și a Sărbătorilor de Iarnă tot ce trebuie să faceți este să fiți atent la felul ei de a fi. Îi cunoașteți micile riualuri cu care își organizează timpul? Atunci deja puteți intui ce fel de obiecte i-ar putea face zilele mai frumoase.

De exemplu, un ceas de birou interesant îi va atrage atenția în fiecare zi cât timp mai are până vă veți întâlni. O umbrelă frumoasă o va proteja de ploaie când nu sunteți împreună. O cutie de bijuterii, în schimb, îi va arăta că aveți intenții serioase - pentru că va trebui umplută puțin câte puțin de-a lungul timpului...

10 idei de cadouri pentru iubita de Craciun

E acea perioada din an pe care o iubesti la fel de mult ca ?acea perioada a lunii? cand tu trebuie sa gasesti cel mai frumos cadou pentru iubita de Craciun. Diferenta intre cele 2 este ca daca la cea lunara e tafnoasa doar cateva zile, cu perioada sarbatorilor de iarna lucrurile stau altfel. Daca o zbarcesti cu cadoul pentru iubita de Craciun, o sa fie tafnoasa jumatate de an. Si de c

Citeste tot