0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri Crăciun Șefă

Sărbătorile de iarnă coincid cu încheierea unui an de muncă. Iar dacă șefa noastră este deosebită, merită să știe că îi suntem recunoscători pentru că ne îndrumă pașii în viața profesională.

Am stabilit deja că o șefă bună e la fel de importantă ca o căsnicie bună. Așadar, când sunteți în căutarea unui obiect potrivit a fi dăruit unei șefe, vă invităm să parcurgeți propunerile de mai jos.

Produse 1 pana la 32 din 59 total

  1. 1
  2. 2

Produse 1 pana la 32 din 59 total

  1. 1
  2. 2

Cadoul de Crăciun pentru șefa: obiect personal sau businees like?

Alegerea obiectului depinde mult de tipul de relație pe care o avem.

Dacă e una strict profesională, în care ne ținem fiecare poveștile personale departe de locul de muncă, dar am vrea totuși să îi arătăm aprecierea noastră, putem alege niște obiecte pentru decor specifice Crăciunului sau un mesaj aspirațional pe care îl poate păstra în birou.

Dacă avem o relație mai apropiată îi putem răsfăța capriciile de fashionistă cu o geantă unicat sau cu o casetă frumoasă de bijuterii. Atâta timp cât ținem cont de felul ei de a fi, nu vom greși.

Spiritul Crăciunului ne va ajuta.

Cadouri de Craciun pentru sefi si colegii de munca

Problema cu colegii si seful e ca isi vor aduce aminte daca nu le oferi nici un cadou de Craciun. Morala? Daca ai uitat pe cineva, iti poarta sambetele tot anul. Aceste probleme pot fi rezolvate cu gratie si usurinta, daca asculti sfaturile lui Mos Craciun.

Citeste tot