0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri de Crăciun

Cadoul potrivit de Crăciun ne încălzește inima și ne reamintește emoțiile surprinzătoare trăite în copilărie. Alegeți-l cu grijă gândindu-vă la felul de a fi al persoanei pentru care ați ajuns aici.

V-am pregătit mai jos o serie de obiecte ce pot reprezenta surprize  elegante, amuzante, colorate sau utile cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Fiecare dintre propunerile de mai jos poate fi personalizată cu un mesaj, care va adăuga cadoului un detaliu special.

2 Produs(e)

2 Produs(e)

Cum putem oferi o bucurie surprinzătoare de Crăciun cu ajutorul unui cadou?

Când închidem ochii pentru a ne imagina pentru o clipă Crăciunul, vedem aceleași reprezentări cu care ne-am obișnuit încă din copilărie: bradul împodobit, luminițe, zâmbete, pachete frumos ambalate... Chiar asta este esența Crăciunului: surpriza de a descoperi obiectul din spatele cutiei colorate. Așadar, e important să nu neglijați ambalajul: el asigură 80% din scenariu și face ca orice conținut să fie deja plăcut.

Acordați atenție detaliilor și personalizării cadoului ca să îi faceți pe cei dragi care îl primesc să simtă acel spirit special al Crăciunului. La urma urmei, e singura dată din an când indiferent de vârstă ne mai putem simți copii...

Gândiți-vă la felul în care își petrec timpul persoanele pentru care căutați un cadou special de Crăciun și veți descoperi mai ușor acel obiect care le va crea momente speciale. Când sunt persoane apropiate cărora le cunoașteți micile ritualuri cu care își organizează timpul, puteți intui deja ce fel de obiecte le-ar putea face zilele mai frumoase.

De exemplu, un ceas de birou interesant poate atrage atenția asupra timpului rămas până vă veți întâlni. În schimb, o cutie de bijuterii sau una pentru colecția de ceasuri, arată că îi apreciați stilul și gusturile rafinate. Iar dacă cel căruia îi căutați un cadou își petrece adesea serile la birou, îi puteți crea o serie de momente de relaxare oferindu-i un bar elegant sub formă de glob pământesc. Când doriți să dați dovadă de ingeniozitate, puteți oferi un coș de picnic șic de care vă puteți bucura împreună chiar fără să așteptați până la vară: faceți un picnic sub brad și inventați o nouă tradiție.

Țineți cont de felul de a fi al destinatarului și îi veți găsi ușor cadoul potrivit. Spiritul Crăciunului vă va ajuta!

Vă dorim tuturor Sărbători Frumoase și mult succes în noul an!

Mesaje personalizate pentru cadourile de Crăciun

Ne dorim adesea să le arătăm celor dragi cât de mult înseamnă pentru noi că fac parte din viața noastră. Un mod potrivit de a ne exprima aceste sentimente cu ocazia Sărbătorilor de iarnă este personalizarea cadourilor oferite și adăugarea unui mesaj care să le meargă la suflet.

Citeste tot