Ajuta-l pe Mos Nicolae si comanda ACUM! Pregateste momente  memorabile care vor ramane amintire ani de-a randul!

0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri femei

Produse 1 pana la 32 din 95 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Produse 1 pana la 32 din 95 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Ce fel de daruri iubesc femeile?

Iată o întrebare la care îți vom răspunde cu o poveste:

O mamă primește într-o zi de la fiul ei cea mai frumoasă cutie de cristal. O recunoaște dintr-o vitrină pe lângă care au trecut împreună când se întorceau de la cinema. Știe că a cumpărat-o cu toți banii lui din ultimele luni și se întristează - și-ar fi dorit pentru el multe alte experiențe la schimb.

Dar o deschide și descoperă acolo jucăria lui preferată de când era doar un băiețel și știe dintr-o dată că este cea mai iubită mamă din lume.

Într-o singură clipa devine cea mai fericită femeie din univers.

Vei găsi ce i se potrivește cand vei ști cine este

Se spune despre femeie că este un mister. Așadar, pe măsură ce reușesti să îl dezlegi ești tot mai aproape de a găsi cadoul care i se potrivește perfect ...în acel moment.

Acordă-i atenție, observă dacă e creativă, practică, jucăusă, melancolică... sau altfel. Descoperă-i toate fațetele și vei ști exact ce i se potrivește. Obiectul pe care i-l dăruiești are calitatea delicată de a clădi relația cu ea după cum îți dorești. Caută-l mereu cu răbdare și generozotate. Merită!

Cadouri pentru femei dupa personalitate, ghid de perspicacitate

Personalitatea este pentru o femeie ceea ce este parfumul pentru o floare, ii da farmec. Iar tu, ca un gradinar perspicace, trebuie sa stii ca fiecare floare are nevoi diferite.

Citeste tot

10 cadouri inedite pentru femei

Distractie si provocari. Acestea sunt doar 2 din cele noua (zeci si noua) de lucruri pe care si le doresc femeile. Si da, provocari, chiar daca majoritatea evoca doar cei 3 R: romantism, respect, relationare... Atat barbatii, cat si femeile isi doresc situatii si lucruri inedite. Nimanui nu-I place monotonia, nici in relatie, nici la haine si nici la cadouri. Deci cadouri inedite pentru femei. Insa aici apare discrepanta caci prin cadou inedit femei, el intelege un cadou soc care sa o zgal

Citeste tot

Wanted: Cadouri speciale pentru femei

E dovedit: barbatii viseaza la orgii, iar femeile la povesti de dragoste, emotii, relatii si cadouri speciale pentru ea care sa reflecte toate lucrurile de mai sus. Cele doua subspecii ale regnului animal uman nu se pupa nici la capitolele acestea. Si nu doar ca subiectul visului difera, ci si modul in care viseaza. Astfel ea isi aminteste mai multe detalii din vise decat el,

Citeste tot