0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri pentru iubit

E minunat când suntem îndrăgostiți! Am putea oare arăta întreaga paletă a sentimentelor noastre printr-un simplu obiect?

Gândindu-ne cu drag la omul pe care îl iubim, la felul lui de a fi si la toate lucrurile cu care alege singur să se înconjoare, alegerea nu mai pare atât de complicată. E genul mai practic sau mai artist, îi plac obiectele mai rafinate, mai futuriste poate sau e un adept al minimalismului?

Dincolo de cadoul care întruneste caracteristicile dorite, noi stim că daruim un nou fel de a fi împreună, o nouă dimensiune pentru relația pe care ne dorim să o clădim.

27 Produs(e)

27 Produs(e)

Cum alegem un obiect care să exprime atracția?

În căutarea cadoului potrivit care să îl facă să se simtă iubit ne amintim toate micile atenții cu care ne cucerește el zi de zi. Există o întreagă cultură a seducției prin daruri la care barbatii participă din timpuri imemoriale. Deși sunt așadar mai obișnuiti să ofere, nu înseamnă ca nu îi putem încuraja să se deschidă și să mai și primească.

Relațiile dintre un barbat și o femeie trec adesea prin momente delicate de îmblânzire a partenerului. Darul oferit e bine să le confirme masculinitatea, dar dacă reușește să deschida și o mică ușă către partea vulnerabilă care există în fiecare dintre noi atunci știm că este exact cadoul potrivit. Abia prin exprimarea vulnerabilității ajungem la intimitate.

O pereche de butoni eleganți, de exemplu, dacă sunt însoțiți de un mesaj cald și foarte personal pot contribui la apropierea dintre doi iubiți. 

Cadouri potrivite pentru iubit? Si...l-ai cucerit!

Stii ca iubitul tau se gandeste la SEX tot timpul. Esti convinsa de asta. Doar i-o reprosezi cu fiece ocazie :p Insa, cum necum, cand vine vorba sa ii iei un cadou pentru iubit, treaba asta iti zboara din cap ca musca evadata de sub borcan. Si apoi te bosumfli toata ca nu i-au placut dulcegariile alese de tine. De ce?

Citeste tot