0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri pentru iubită

E minunat când suntem îndrăgostiți! Am putea oare arăta persoanei iubite întreaga paletă a sentimentelor noastre printr-un simplu obiect?

Când ne dorim să facem cuiva un cadou e important să le arătăm cât de bine îi cunoaștem. Se știe că atenția este flatantă pentru oricine. Acum este momentul să îi arătăm ce am învățat despre ea - iubita ta - în tot timpul petrecut împreună. Cadoul oferit va reprezenta dorința noastră de a clădi mai departe noi punți de legătură pentru a întări relația dintre noi.

Nu exista produse care sa se potriveasca cu aceasta selectie

Cadouri pentru iubită - cum alegem un cadou care să exprime atracția?

Există o întreagă cultură a seducției prin daruri la care bărbații participă din timpuri imemoriale. Cum putem oare să reinventăm sau să adaptăm aceste ritualuri la vremurile moderne? Totul depinde de ea, femeia pe care o iubim!

Fiecare  obiect pe care i-l vom oferi ar trebui să fie despre ea și despre felul în care o descoperim cu interes încă puțin, zi de zi. Doar acordându-i întreaga noastră atenție vom reuși să îi arătăm cât de mult o iubim. Observăm astfel felul în care se mișcă, felul în care se îmbracă, ce fel de lucruri o interesează, cu ce fel de obiecte se înconjoară. Când reușim să identificăm lucrurile care fac parte din universul ei, devine foarte ușor să îi găsim cadoul potrivit.

Cadouri romantice pentru iubita. Si ai imblanzit-o!

De onomastica, de Paste, de ziua ei sau de Craciun,  spune-i "te iubesc ca un nebun!"     Nu te imbata cu apa rece, iubita ta nu e aceeasi specie ca tine! Femeia e un extraterestru care nu vine cu ganduri pasnice. Scopul ei este sa-ti cucereasca fiecare centimetru patrat din teritoriul tau, indiferent ca el se numeste apartament, casa, birou sau garaj. Si asta e doar inceputul. In faza 2 face experimente pe tine ca sa vada cat de mult rezisti sa o astepti in frig, iar in etapa finala va incerca sa-ti transforme pestera intr-un norisor pufos si roz in care feminismul

Citeste tot