0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri pentru mama

Mamele sunt mereu alături de noi fără să aștepte nimic la schimb. Uneori le prinde însă tare bine să vadă că ne străduim puțin să le arătăm cât sunt de speciale pentru noi.

Dar există oare un simplu obiect prin care am putea să răsplătim toată grija de care am avut parte? În timp ce ne amintim câteva din momentele importante trăite împreună, ne propunem să schimbăm pentru o clipă dinamica relației în care mama e mereu cea care ne dă de la ea. Acum e momentul să facem invers: de la noi către ea.

11 Produs(e)

11 Produs(e)

Cum alegem un obiect care să reflecte profunzimea unei relații?

Pe lângă timpul suplimentar pe care e frumos să îl punem deoparte pentru mamele noastre în anumite momente speciale, e bine să le acordăm și puțină atenție în plus. De-abia așa vom descoperi ce fel de persoană se ascunde în spatele rolului de mamă și vom putea să îi oferim darul potrivit pentru întregul ei fel de a fi.

Dacă vom căuta cu grijă printre preocupările și pasiunile ei vom reuși să identificăm darul prin care s-ar simți, în sfârșit, și ea cea răsfățată.

Ce cadouri o vor emotiona pe mama de ziua ei?

Daca ea este dispusa sa plateasca atat de scump pentru tine, poti face si tu un mic sacrificiu de ziua ei de nastere si sa iti bati capul ca sa ii faci o bucurie cu un cadou de senzatie, chiar daca asta inseamna sa renunti la cliseul – mamei ii pot cumpara orice, pe ea o incanta toate flecustele pe care le primeste.

Citeste tot