0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri pentru naș

Nașii au adesea o mare influență asupra vieților noastre. Cu siguranță merită să fie răsplătiți pentru loialitatea lor și pentru angajamentul pe care și l-au luat de a ne fi alături în fiecare etapă a vieții.

Descoperiți mai jos câteva propuneri care pot sugera aprecierea și recunoștința față de naș:

8 Produs(e)

8 Produs(e)

Cum alegem un obiect care să reflecte apreciere și recunoștință?

Spre deosebire de părinți, nașii reprezintă modelul pe care ni l-am ales noi înșine. Ei ne sunt ghizi spirituali și morali. Așadar, relația cu nașii este încărcată de respect și recunostință. Ne dorim să le arătăm aprecierea noastră pentru sfaturile și îndrumarea pe care ni le oferă.

Cadoul potrivit este cel care le recunoaște valoarea atât în ochii noștri cât și în cei ai restului lumii.

Cu atenție și generozitate alegeți acele obiecte care se potrivesc cu stilul lor sau care ar putea să le îmbunătățească sau să le înfrumusețeze măcar unul dintre aspectele vieții.

Cadouri pentru nas. Cand? De ce? Si cateva idei

Te-ai intrebat vreodata de ce Godfather, nas in engleza, este compus si din temenul "god" care inseamna Dumnezeu? Oare acesta sa fie motivul pentru care nasul este vazut ca un soi de zeu, motivul pentru care atunci cand nasul stranuta, intreaga familie scoate batista, iar cadourile pentru nas sunt vazute ca o ofranda adusa divinitatii? Indiferent ca vorbim de nasul de botez sau de cununie

Citeste tot