0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri pentru nașă

Nașele sunt îndrumătoarele noastre în viață, ele sunt mamele spirituale pe care ni le-am ales chiar noi. Cu siguranță merită întreaga noastră recunoștință pentru loialitatea lor si pentru angajamentul pe care și l-au luat de a ne fi alături în fiecare etapă a vieții.

Descoperiți mai jos câteva propuneri care pot sugera aprecierea față de nașă:

10 Produs(e)

10 Produs(e)

Cum alegem un obiect care să reflecte recunoștință?

Pentru noi nașele sunt ca Sfânta Duminică din povești pentru eroii principali. Ele ne sunt ghizi spirituali și morali, care ne ajută atât cu sfaturi înțelepte, cât și cu lucrurile cheie de care avem nevoie. Așadar, relația cu ele este încărcată de respect și recunostință. Darul potrivit le recunoaște valoarea.

Atunci când căutăm ceva special pentru ea, ar trebui să ținem cont și de micile cochetării feminine ale nașei. Desigur că o apreciem pentru înțelepciunea si grija ei, dar merită din plin să îi fie răsfățată și căldura feminină.

Cu atenție și generozitate alegeți daruri care se potrivesc cu stilul nașei sau care ar putea să îi înfrumusețeze unul dintre aspectele vieții.

Cadouri pentru nasa ta. Ocaziile potrivite si idei inedite

Trateaz-o ca pe oricare din familie, cu aceleasi cadouri si cu aceeasi veselie!   Iti aduci aminte de zana cea buna din ?Cenusareasa?? Sau ?the fairy godmother?, asa cum i se spune in engleza. Nasa zana. Si pe buna dreptate, o nasa buna pare cateodata ca are puteri magice de te scoate din bucluc cand soacra vine cu pretentii care l-ar scoate si pe Sf. Petru din pepeni. Sau cand te sfatuieste sa-ti dai buchetul de mireasa cu fixativ ca sa nu ti se mai vestejeasca florile. Sau care-l convinge pe proaspatul tatic speriat ca de bombe sa puna

Citeste tot