0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri nuntă și cununie civilă

Ceremonialul căsătoriilor diferă mult de la o zona a țării la alta. Sau de la o anumită comunitate la alta. La fel diferă și tipul de cadouri potrivite evenimentului.

Cel mai simplu ar fi să începeți cu bugetul. Pe acesta îl puteți stabili în funcție de genul de relație pe care o aveți cu viitorii miri sau nași. Apoi, dacă veți acorda puțină atenție stilului lor preferat de a se îmbrăca, de a-și decora locuința sau chiar la cel de a-și petrece împreună timpul liber, nu ar trebui să fie greu să le găsiți ceva potrivit.

2 Produs(e)

2 Produs(e)

Cum alegem cadoul de nuntă sau cununie civilă pentru un cuplu?

La noi se obișnuiește ca persoanele apropiate de miri, părinți sau nași să își reconfirme relația specială pe care o au cu aceștia oferind un cadou în ziua căsătoriei. Dar cum putem alege un simplu obiect pentru a simboliza bucuria trăită alături de un cuplu? Nu pare deloc ușor să găsim acel dar care va ieși în evidență din mulțimea de multe altele cu care vor fi, desigur, copleșiți.

Secretul este să alegeți lucruri de calitate pentru a le oferi astfel noi momente de calitate împreună. De exemplu, un coș de picnic dotat cu de toate ar putea fi accesoriul preferat pentru următoarele lor duminici preferate. La fel, un glob pământesc bar ar putea fi începutul celor mai frumoase vacanțe petrecute împreună. Sau imaginați-vă doar câte seri interesante pot începe din clipa în care unul dintre ei aprinde lumânările așezate într-un set de sfeșnice argintate...

Adevarul despre cadoul de nunta pentru miri

Ca a batut judecatorul cu ciocanul in masa sau ca mireasa a soptit un DA timid, tot cu o sentinta ai de a face, cu una care te condamna sa meditezi asupra unui cadou de nunta pentru miri in urmatoarele luni cand bugetul tau va fi incatusat. Trebuie sa te pregatesti temeinic: cu idei cadouri de nunta, bani si energie caci viitorii proaspeti insuratei se asteapta sa topai toata noaptea pe ringul de dans ca un veritabil Hopa-Mitica.

Citeste tot

Dileme si probleme. Cadourile pentru cununia civila

Cum procedezi cu cadoul pentru cununia civila? Ca sa excelezi, nu doar ca sa-i aglomerezi     Daca n-ai stii, ai zice ca mirii sunt singurii carora le tremura genunchii de emotii la cununia civila. Insa nu, toti cei carora le trece prin cap sa nu mearga la eveniment cu mana in buzunar, se trezesc in fata aceluiasi tavalug de emotii: ce cadou se ia la cununia civila? Nu degeaba se zice ca drumul spre iad e pavat cu intentii bune. Mai mult, cadoul inmanat in fata Casei de Casatorii nu poate fi pus in aceeasi oa

Citeste tot

Idei de cadouri inedite. Pentru miri fericiti si pentru nunti de poveste

Nu stim altii cum sunt dar pentru noi exista un colt magic la unele nunti. Este coltul in care invitatii lasa cadourile, de forme diferite, frumos impaturite si cu funde colorate. Dupa rochia miresei, credem ca este singurul element care mai starneste imaginatia invitatilor la o nunta. Si cum ne dorim ca magia sa persiste intreaga noapte, credem ca trebuie sa complicam putin caile achizitionarii cadourilor, pentru a iesi din previzibil. Pregatit sa devii maestrul cadourilor de nunta perfecte?

Citeste tot