0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 17:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri de nunta pentru miri

Ziua nunții este o zi plină de emoții pentru ei, mirii, proaspeții căsătoriți, noua familie. Nu cred că este ceva mai frumos, cel puțin în ziua nunții, decât să știi că cei dragi s-au gândit și au ales ceva special pentru ei - mirii, că și-au pus mintea și resursele la bătaie pentru ca ei să simtă emoția cadoului ALTFEL. 

Produse 1 pana la 32 din 73 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Produse 1 pana la 32 din 73 total

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Cum transformi un cadou de nuntă obișnuit într-un cadou de nuntă deosebit?

Depinde ce înțelegi prin „deosebit”, dar varianta cea mai scurtă ar fi, din punctul nostru de vedere, să nu fie doar „util și practic”, ci să mai aibă și ceva în plus.

Ține minte un sfat de la un prieten: pentru a-ți aminti când e ziua soției tale sau ziua aniversarii voastre este de ajuns să o uiți odată! Dar mai bine îți urez să ai o memorie bună și…casă de piatră!” Nu, nu e un mesaj „scăpat” întâmplător aici, ci e un mesaj pe care îl poți „asezona” cu un cadou deosebit în forma unui ceas de perete indedit, in special a unui ceas tablou, unde poza principala este înceapă cu cei doi miri și să continue până la adânci bătrâneți cu nepoți, în noul arbore genealogic.

Dar dacă vrei să îi surprinzi mai șugubăț și în același timp oferind ceva „serios”, o cutie de fotografii se potrivește poate mai bine, iar în interior le poți lăsa un mesaj care să meargă la suflet, cam așa: „secretul unei căsnicii fericite rămâne un secret! Dar dacă voi îl aflați totuși, poate mi-l șoptiți și mie!” Vei putea vedea mai târziu în pozele familiei dacă cei doi au aflat secretul sau nu.

De nu ți se pare prea la îndemână să faci cadou o escapadă într-un oraș european, poți să oferi un glob pământesc multifuncțional, cum este globul tip bar. Nu-i așa, „acasă poate fi oriunde pe lumea asta, pe orice continent, în orice țară, în orice vârf de munte sau pe orice colț de pământ, atunci când ești alături de persoana pe care o iubești”?

Adevarul despre cadoul de nunta pentru miri

Ca a batut judecatorul cu ciocanul in masa sau ca mireasa a soptit un DA timid, tot cu o sentinta ai de a face, cu una care te condamna sa meditezi asupra unui cadou de nunta pentru miri in urmatoarele luni cand bugetul tau va fi incatusat. Trebuie sa te pregatesti temeinic: cu idei cadouri de nunta, bani si energie caci viitorii proaspeti insuratei se asteapta sa topai toata noaptea pe ringul de dans ca un veritabil Hopa-Mitica.

Citeste tot

Dileme si probleme. Cadourile pentru cununia civila

Cum procedezi cu cadoul pentru cununia civila? Ca sa excelezi, nu doar ca sa-i aglomerezi     Daca n-ai stii, ai zice ca mirii sunt singurii carora le tremura genunchii de emotii la cununia civila. Insa nu, toti cei carora le trece prin cap sa nu mearga la eveniment cu mana in buzunar, se trezesc in fata aceluiasi tavalug de emotii: ce cadou se ia la cununia civila? Nu degeaba se zice ca drumul spre iad e pavat cu intentii bune. Mai mult, cadoul inmanat in fata Casei de Casatorii nu poate fi pus in aceeasi oa

Citeste tot

Idei de cadouri inedite. Pentru miri fericiti si pentru nunti de poveste

Nu stim altii cum sunt dar pentru noi exista un colt magic la unele nunti. Este coltul in care invitatii lasa cadourile, de forme diferite, frumos impaturite si cu funde colorate. Dupa rochia miresei, credem ca este singurul element care mai starneste imaginatia invitatilor la o nunta. Si cum ne dorim ca magia sa persiste intreaga noapte, credem ca trebuie sa complicam putin caile achizitionarii cadourilor, pentru a iesi din previzibil. Pregatit sa devii maestrul cadourilor de nunta perfecte?

Citeste tot