0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri pentru nași

Nașii merită să fie răsplătiți din plin pentru loialitatea lor și pentru angajamentul pe care și l-au luat de a fi alături de miri în fiecare etapă a vieții.

Descoperiți mai jos câteva cadouri care pot sugera aprecierea și recunoștința față de ei:

Nu exista produse care sa se potriveasca cu aceasta selectie

Cum alegi cadoul potrivit pentru nași?

Nașii reprezintă modelul pe care și-l aleg noii miri pentru noua lor viață împreună. Ei le vor fi ghizi spirituali și morali. Când doriți să le arătați aprecierea pentru ajutorul și îndrumările pe care sunt deschiși să le ofere de acum încolo mirilor, le puteți oferi un cadou special atât înaite de nuntă, cât și cu ocazia aniversărilor ulterioare ale evenimentului.    

Darul potrivit este cel care le recunoaște valoarea. Cu atenție și generozitate alegeți obiecte care se potrivesc cu stilul lor de viață. De exemplu, dacă știți că le place să își petrecă timpul liber în aer liber le puteți oferi un coș de picnic de 4 sau chiar 6 persoane, dotat cu de toate.

Iar dacă ați remarcat că le place să fie gazde, le puteți dărui un glob mare pământesc care ascunde un bar secret din care își pot servi invitații cu băuturi alese din toate colțurile lumii chiar de la ei de acasă.

În schimb, dacă doriți să oferiți un cadou aparte și mai personal fiecăruia dintre ei, le puteți alege câte o cutie pentru bijuterii și una pentru colecția de ceasuri. Sau chiar portmonee gravate cu mesaje personalizate!

Cele mai potrivite cadouri pentru nasii de cununie

Cadourile pentru nasi reprezinta un subiect pe cat de controversat, pe atat de confuz intrucat nu numai ca parerile si obiceiurile difera de la zona la zona, ci si de la caz la caz. Haideti sa dezbatem fiecare caz in parte si sa invatam din experienta celor care au mai fost in aceste situatii.

Citeste tot

Cadouri speciale pentru nasi. Un altfel de multumesc

Pe vremuri, cei doi logodnici se duceau in vizita la familia pe care si-o doreau drept nasi cu un dar simbolic: ulei, zahar sau orice altceva. Daca acceptau cadoul, mesajul era clar: familia era de acord sa le fie nasi. In zilele noastre vizita ramane obligatorie dar cadourile pentru nasii de cununie imbraca nenumarate forme, in functie si de relatia pe care o aveti cu nasii.

Citeste tot