0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri de Paște pentru Bărbați

Cum ar putea femeile care se ocupă de pregărtiri și de păstrarea tradițiilor să țină familiile și comunitatea din jurul lor unite fără ajutorul susținut al bărbaților? Momentele rare în care cei dragi strâng rândurile sunt deosebite, iar Paștele este un astfel de moment sacru ce simbolizează reînnoirea.

Cu această ocazie schimbul de daruri îi include pe toți cei apropiați, cărora le oferim astfel, pe lângă un obiect atent ales, și recunoștința că fac parte din viața noastră.

2 Produs(e)

2 Produs(e)

Ce fel de obiecte sunt potrivite pentru a fi oferite bărbaților de Paște?

Cadourile de Paște sunt oferite pentru cei apropiați drept simbol al reînnoirii legăturii spirituale care ne leagă. Tradiția spune să ne prezentăm cu haine noi în noaptea de Înviere pentru a simți oarecum pe pielea noastră regenerarea pe care o reprezintă această sărbătoare.

Uneori însă e mai greu să "intri în haina altuia" și să oferi obiecte vestimentare care țin foarte mult de stilul fiecăruia. Vă propunem așadar să alegeți din oferta noastră de accesoriile potrivite momentului. Portofele, butoni, ceasuri și cutii pentru ceasuri, dar și instrumente delicate pentru îngrijirea personală cum sunt seturile de manichiură sau cele pentru bărbierit.

Paște Fericit vă dorim!

Cadouri de Paste pentru barbati - fii iepurasul LUI darnic!

Pe el iepurasul il poate face sa ridice din mustati doar daca ii aduce un cadou practic si masculin pe care sa il poata folosi tot restul anului, nu un obiect simpatic de sezon. Si nici nu te sfatuim sa tintesti prea departe de casa. Este suficient sa pregatesti cateva idei de cadouri de Paste pentru iubit sau sot si pentru tata. Eventual si fratele sau cel mai bun prieten pot fi surprinsi cu cadouri deosebite de Paste.

Citeste tot