0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri de Paște Business

Prin schimbul de cadouri cu ocazia Sărbătorilor de Paște ne arătăm bucuria și recunoștința față de cei apropiați. Poate mai discrete față de pachetele oferite de Crăciun, aceste daruri de primăvară vorbesc despre reînnoire.

Tradiția spune să ne prezentăm cu haine noi în noaptea de Înviere pentru a simți simbolic regenerarea reprezintată de această sărbătoare. Credem că oferirea de daruri cu această ocazie simbolizează deschiderea spre un nou început. Le confirmăm astfel destinatarilor prin gestul nostru generos că suntem bucuroși și pregătiți să pornim alături de ei spre un nou drum/obiectiv.

1 Produs(e)

1 Produs(e)

Cadoul de Paște pentru relațiile profesionale: îl aduce tot Iepurașul sau e doar un obiect de business?

Cadourile de business de Paște simbolizează deschiderea spre un nou început, o nouă colaborare cu un partener cu care am lucrat bine în trecut sau cu unul cu care am avut parte de o colaborare mai greoaie, dar acum suntem gata să trecem la etapa următoare.

Chiar dacă se oferă cu ocazia Paștelui, nu este necesar să ambalăm totul în ouă colorate și iepurași, decât dacă avem o relație mai personală. Cel mai potrivit ar fi să dozăm decorațiunile de ocazie în funcție de tipul de relație de afaceri: de la un iepuraș pentru o relație mai îndepărtată până la 5 iepurași pentru relațiile foarte apropiate.

Cât despre alegerea obiectului dăruit, portofelele, portcardurile și ceasurile de birou sunt mereu o variantă sigură, fiind și ușor de personalizat. Dar dacă tot facem un efort să extindem lista Iepurașului, e bine să alegem obiecte care se potrivesc celor cărora le dăruim. De exemplu, când știm că un partener e adesea și gazdă la el în birou, uneori chiar și seara, îi putem oferi un bar sub formă glob pământesc din care poate servi câte un drink care să relaxeze discuțiile. Sau dacă îl știm că este o persoană volubilă care iese des cu colegii îi putem oferi un coș pentru picnic de care se poate bucura câte un departament întreg.

Când ținem puțin cont de stilul celui căruia îi oferim un dar, arătăm că nu doar am bifat ceva de pe o listă, ci că ne-am gândit cu atenție la el, ceea ce îl va măguli și ne va pună într-o poziție favorabilă în agenda sa de business.

Fie ca Iepurașul să vă aducă multe idei noi și inspirate!

Sărbători Frumoase!