0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri de Paște pentru Copii

Toate sărbătorile sunt magice atunci când avem copii în jur. Prin ochii lor retrăim clipe fermecate aflate parcă între basm și realitate. Cu ei aproape, minunile par chiar posibile, iar magia este și ea mai aproape.

Cu aceeași bucurie cu care jucăm rolul Moșului iarna, avem acum ocazia să jucăm rolul Iepurașului. Sperăm că veți găsi printre propunerile noastre obiectele fermecate încărcate de poveste care îi vor bucura pe cei mici.

14 Produs(e)

14 Produs(e)

Uneori, în poveștile pentru copii, un viitor ginere, de exemplu, îi va oferi unei tinere prințese un obiect precum o pasăre măiastră. Ce să facă prințesa cu o pasăre, oricât de măiastră ar fi ea?! Nu o poate nici mânca, nici purta. Insă darul lui vorbește despre intențiile lui serioase și despre statutul lui special nu atât tinerei fete, cât părinților ei și anturajului lor. La fel, și în poveștile adevărate din jurul nostru, există ocazii în care destinatarul unui anumit gest nu este acela care îl primește, ci altcineva, care este în apropierea lui și care este în aparență doar martor al gestului.

Shhhhh: acestea sunt reguli nescrise și comportamente subtile din coduri diplomatice, care se cunosc în cercuri selecte, dar despre care se vorbește rar.

Când dăruim unui copil o pușculiță argintată le arătăm de fapt părinților lui că îi prețuim și că suntem pregătiți să contribuim cu câte puțin la bunăstarea copilului lor. Iar acest gest va întări relația dintre adulți.

De asemenea, când oferim unui copil un glob pământesc de colorat sau un jurnal de bord cu busolă le arătăm părinților lui că ne dorim să stăm în preajma lor pentru a contribui la educația copilului lor. La fel, acest gest va ajuta la apropierea dintre adulți...dar doar într-o primă fază! Pentru că  atunci când timpul va demonstra că intențiile noastre se transformă în fapte vom fi câștigat apropierea și afecțiunea unui tânăr, iar acest lucru este de neprețuit! Iepurașul știe asta foarte bine: acesta e secretul păstrării tradițiilor. Shhhh

Paște fericit tuturor!