0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri de Paște pentru Femei

În fiecare familie femeia este păstrătoarea tradițiilor, ea pregătește casa și masa pentru fiecare ocazie în parte și tot ea știe să acorde fiecărui membru din familie și comunitate un rol al lui.

Paștele reprezintă una dintre cele mai importante sărbători ale anului - unii considerând-o a fi chiar cea mai importantă. Acum femeile din jurul nostru merită din plin să fie răsplătite pentru toată munca depusă și pentru grija investită în crearea ambianței potrivite ocaziei!

13 Produs(e)

13 Produs(e)

Cum ne putem arăta recunoștința cu ajutorul unui obiect?

Arătați-i femeii dragi cu care vă întâlniți cu ocazia Paștelui că îi sunteți recunoscător pentru tot ceea ce reprezintă ea - pentru voi, pentru familie și pentru comunitate.

Gândiți-vă puțin la toate pregătirile pe care le face ea pentru ca lucrurile să iasă bine pentru toți cei din jur și veți descoperi ușor scene de viață în care un obiect sau altul îi pot fi de folos.

De exemplu, accesorii pentru decorarea mesei de Paște - precum un set de sfeșnice argintate sau un set de inele elegante pentru șervetele - sau chiar accesorii cu care își poate completa ținuta de sărbătoare: portofele delicate sau genți unicat. Dacă vă înduioșează mâinile ei harnice cu care reușește să facă minuni mari și mici, îi puteți oferi o trusă de manichiură utilă și elegantă. Iar dacă doriți să îi înveseliți zilele în care s-a ostenit robotind pentru cei dragi, îi puteți oferi mesaje decor amuzante sau inspiraționale.

De Paște, ca de fiecare dată, mai mult decât obiectul primit, pentru femeile din jurul nostru contează mult că ne-am gândit la ele cu drag și generozitate.

Cadouri de Paste pentru femei - ofera un Paste Fericit cu un cadou bine nimerit!

Nu va bazati pe Iepuras sa aduca in locul vostru cadouri de Paste pentru femeile drage din viata voastra. Incepeti prin a te gandi caror doamne vreti sa oferiti un cadouri speciale de Paste: iubita/sotie, mama, bunica, sefa.

Citeste tot