0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri de Paște

Sărbătoarea Paștelui este un prilej bun pentru a-i revedea pe toți cei dragi laolaltă. Unii chiar vin de departe! Majoritatea aduc cu ei cadouri cu ocazia regăsirii, dar și pentru că este Paștele. Pe lângă atmosfera festivă anunțată de primii iepurași decorativi sau de ciocolată și de ouăle colorate, ne bucurăm de schimbul de daruri cu cei apropiați.

V-am pregătit mai jos câteva propuneri care sperăm să vă inspire pentru a oferi la rândul vostru daruri elegante, amuzante, colorate sau utile:

11 Produs(e)

11 Produs(e)

Ce fel de obiecte sunt potrivite pentru a fi oferite de Paște?

Cadourile de Paște reprezintă o ocazie de a ne arăta recunoștința și afecțiunea față de cei apropiați. Puțin mai discrete față de pachetele oferite de Crăciun, darurile de primăvară sunt despre reînnoire. Tradiția spune să ne prezentăm cu haine noi în noaptea de Înviere pentru a simți simbolic regenerarea pe care o reprezintă această sărbătoare.

Pe când stilul vestimentar al fiecăruia este foarte personal și mai greu de nimerit, accesoriile sunt mai versatile și mult mai ușor de oferit. Portofele, poșete, cutii de bijuterii, butoni, ceasuri, dar și cutii pentru ceasuri, cât și instrumente delicate pentru îngrijirea personală căreia îi acordăm o deosebită atenție fiecare cu ocazia sărbătorilor - iată doar câteva repere care sperăm să vă ajute în alegerea cadoului potrivit!

Paște Fericit vă dorim!