0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Dăruiește culoare. Dăruiește emoție.

Acum, în luna femeilor, dăruim dragelor din viața noastră și câte puțin din energia primăverii mai mult decât obiectul ales drept cadou. Femeile sunt adevăratele purtătoare de viață, creștere și energie, ele merită să primească măcar simbolic înapoi câte puțin din toate acestea.  

Iar iLUX.ro te inspiră prin culoare, la fel ca primăvara! 

9 Produs(e)

9 Produs(e)

Ce să dăruim dragelor noastre în luna femeilor?

Acum, în luna femeilor, le dăruim mai mult decât obiectul pe care îl alegem drept cadou câte puțin și din energia primăverii. De aceea ne-am propus aici, la iLUX, să vă inspirăm cu ajutorul culorilor, la fel ca primăvara.

Dăruiește ROZ. Dăruiește tandrețe.

Cu ajutorul unui cadou ales cu grijă puteți oferi primăvara aceasta puțină tandrețe alegând anumite obiecte delicate, atent finisate.

Dăruiește ROȘU. Dăruiește pasiune.                             

În luna femeii, arătați-i printr-un cadou ales cu grijă că pasiunea este mereu vie, alegând pentru ea obiecte elegante și atrăgătoare, care au totodată și acel je-ne-sais-quoi.

Dăruiește ALBASTRU. Dăruiește încredere.

Un obiect ales cu grijă pentru a fi dăruit unei femei importante luna aceasta îi poate arăta că aveți încredere în povestea voastră, indiferent de relația pe care o aveți în prezent.

Dăruiește VERDE. Dăruiește speranță.

Când speranța revine o dată cu primăvara, oferți-o mai departe cu ajutorul unui cadou ales cu grijă pentru una dintre femeile care v-au marcat viața.

Idei de cadouri originale de 8 martie pentru femeile din viața noastră

Martie nu coincide întâmplător cu sărbătorirea femeilor! Cea de-a 3-a lună a anului aduce dezghețul naturii, apar acum primele semne de primăvară când zilele în alb, negru și gri se transformă treptat și observăm în jurul nostru după multă vreme primele nuanțe, primele culori. Iar culoarea înseamnă viață, energie, căldură și emoție – toate aceastea fiind atribute de-ale feminității! Ele, femeile sunt purtătoare de viață, creștere și energie, de aceea merită să primească măcar simbolic înapoi câte puțin din toate acestea și cu ajutorul unui cadou special de 8 martie ales cu grijă.

Citeste tot