0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri pentru șef

Fie că ne este prieten, mentor sau un superior ierarhic înfricoșător, seful este omul care fără îndoială ne influențează viața de zi cu zi. Ajungem uneori să petrecem mai mult timp alături de el decât de familie.

Arătându-i respectul cuvenit printr-un cadou potrivit ne arătăm, de fapt, respectul față de propria noastră viață profesională și a timpului alocat pentru ea.

1 Produs(e)

1 Produs(e)

Este oare mediul profesional potrivit pentru un cadou mai personal?

La fel ca toate relațiile, și cea dintre șef(ă) și angajat(ă) evoluează în timp. Uneori se mai și deteriorează, dar alteori, dacă suntem norocoși de ambele părți, relația de muncă se sudează într-o legătură mai puternică, mai umană, mai personală.

Desigur că nu îi vom oferi șefului pe care îl cunoaștem de o lună un voucher la SPA, deoarece nu suntem atât de apropiați și nu știm dacă are sau nu probleme cu tensiunea sau dacă măcar îi place la SPA. În schimb, unui șef pe care îl respectăm sau de care ne-am apropiat la nivel uman îi putem oferi un dar care îi complimentează stilul.

Cadouri pentru seful barbat. Situatii si solutii

Cand spui SEF, probabil ca primele lucruri care iti vin in cap sunt: munca, stres, deadline-uri, rapoarte.... orice numai cadouri nu. Insa, de cateva ori pe an, te paleste problema asta fix in moalele capului, a lua sau a nu lua un cadou pentru sefu?

Citeste tot