0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri pentru șefă

Fie că vrem, fie că nu, acestea sunt vremurile: șefa reprezintă una dintre cele mai importante femei din viața noastră - după mamă, soție, fiică sau nașă, desigur. Ea ne îndrumă pașii profesionali și ne stimulează să ne atingem obiectivele.  

Atunci când ne respectăm viața profesională și timpul pe care ajungem cu toții să i-l alocăm, putem exprima asta printr-un cadou potrivit femeii care ne susține la muncă.

4 Produs(e)

4 Produs(e)

Este oare mediul profesional potrivit pentru un cadou mai personal?

E timpul să recunoaștem: o șefă bună este o binecuvântare! Iar pentru cine nu o are: nu renunțați până nu o găsiți. Merită!

O relație bună cu șefa e la fel de importantă ca o căsnicie bună. Ne echilibrează viața. Desigur, la fel ca într-o căsnicie, odată asumată, e nevoie să investim ceva timp și efort pentru a întreține relația.

Cadoul potrivit pentru o șefă depinde, desigur, de șefă. Este genul mai sportiv sau mai fashion, îi plac lucrurile amuzante sau poate o atrag călătoriile? Unei șefe pe care o respectăm sau de care ne-am apropiat la nivel uman îi putem oferi oricând un dar care îi complimentează stilul.

Ce cadou merita seful?

Seful este persoana care are in mana „painea si cutitul”, iar daca nu vrei ca „portia” ta sa sufere modificari, trebuie sa alegi cu grija cadoul pe care vrei i-l oferi superiorului.

Citeste tot