0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri pentru soț

Într-o relatie stabilă ne-am aștepta să știm deja ce își doreste omul de lângă noi, însă lucrurile nu sunt niciodată atât de simple.

Este firesc ca partenerul de viață să se dezvolte si să se schimbe de-a lungul timpului. De aceea, cadoul potrivit pentru soț este cel prin care îi arătăm că suntem atente la evoluția sa si că iubim omul de acum cu aceeasi intensitate de atunci.

Descoperiți mai jos câteva propuneri care pot sugera lucrul acesta:

3 Produs(e)

3 Produs(e)

Cum îi mai putem surprinde, după atâta timp?

Dacă la început totul era nou si învăluit în aburii îndrăgostelii, acum relația s-a mai decantat si o iubire matură a luat locul fluturilor din stomac. Acest lucru nu înseamna deloc că ne putem complace în a oferi un cadou banal. Dimpotrivă: de-abia acum trăim alături de celălat în mod asumat si substanțial, de-abia acum știm că e nevoie să investim ceva efort pentru a întreține curiozitatea celuilalt față de noi (și invers).

Cadoul potrivit pentru soț este mai mult decât un obiect pe care îl alegem dintr-o listă de variante. Darul pe care i-l facem conține intrinsec atât o complice măgulire a pasiunilor sau confortului său, cât si un mesaj fin care îi vorbește despre valorile comune reconfirmate.

Cadourile pentru sot. Scenarii si idei

Vrei un sot fericit? I-ai ce-i place, nu ce i-ar fi trebuit! Gunoiul care se duce singur, farfuria care se spala cu puterea gandului, telecomanda cu care poti pune sotia pe ?mute? si sosetele care zboara automat in cosul cu rufe murdare. Acestea ar fi printre cele mai frumoase cadouri pentru sot. Daca il intrebi pe el. Insa cum tehnologia mai are pana acolo, tu, care ai zis DA si la bine si la rau, trebuie sa te rezumi la cadouri pentru ziua sotului

Citeste tot