0Item(s)

Nu aveti niciun produs in cos.

+40 744 458 976L-V, 09:00 - 15:00

Product was successfully added to your shopping cart.

Cadouri pentru soție

Uneori uităm să privim cu atenție exact spre lucrurile și oamenii care ne sunt cel mai aproape, cel mai des.

De aceea, este important ca atunci când ni se oferă ocazia - aniversări, sărbători, momente speciale - să-i arătăm că sentimentele noastre au rămas neschimbate și că, dacă ar fi să alegem astăzi pe cine ne dorim în preajmă zi de zi, am alege-o tot pe ea.

3 Produs(e)

3 Produs(e)

Cum o mai putem surprinde, după atâta timp?

Dacă la început abia ne puteam lua gândul de la ea, acum relația s-a așezat într-o albie liniștită care ne dă siguranța și confortul atât de mult căutate.

Acest lucru nu înseamnă deloc că ne putem complace în a oferi un cadou banal. Dimpotrivă: de-abia acum știm că e nevoie să ieșim uneori din zona de confort și să ne dăm interesul pentru a întreține relația vie.

Cadoul potrivit este cel care îi va arăta că suntem în continuare atenți la ea și la nevoile ei, că apreciem felul în care evoluează alături de noi și că dincolo de recunoștința zilnică pentru tot ce face ea pentru familie, simțim în aceste momente speciale aceeași dragoste intensă ca la început.

Cadoul pentru sotie. 8 probleme si 8 stratageme

Nu e zi sa n-auzi ca s-a mai facut o noua inventie: un scaun cu rotile care ridica singur bolnavul din pat, un dispozitiv controlat digital care ii arunca mici bunatati cainelui ramas singur acasa... Pana si cutremurele pot fi prevazute. De ce nu inventeaza si un aparat care sa ghiceasca ce cadou sa-i cumpar sotiei de ziua de nastere, te intrebi. Alt an, aceeasi problema. Ba chiar mai mare, caci de la an la an sotia e din ce in ce mai pretentioasa

Citeste tot